Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 30.020
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve krompire još nisam upoznala...mada, verujem da postoje...U čemu je problem.
ja znam za pasulj ako je star da neće da se skuvaTakve krompire još nisam upoznala...mada, verujem da postoje...
Za pasulj sam provalio kako da se skuva .ja znam za pasulj ako je star da neće da se skuva
ovo prvi put čujem
mada sam početnik
tako je!Beli za kuvanje.
Skuvao .jel ovaj jos kuva?
Probaj kamenje. Mozda imaš više sreće.U čemu je problem.
Mi smo prošle godine sadili na selu i super je na izgled (ne pršćemo ničim), ali kad ga presječeš na pola, mnogo ih je bilo trulo iznutra. Ne samo kod nas, narod se žalio da je generalno podbacio. Iz radnji kako gdje naletiš, crveni i nekako da valja, bijeli -nije neka sreća. Skoro nekad sam uzela bijeli i ista stvar nikako da se skuva. Hoće to i kad je mnogo prskan.U čemu je problem.
Obicno za krompir ne treba puno pa je ekspres suvisan....ja nisam nailazio na ekstra brzo kuvane krompire a jesam u maxi na ekstra brzo kuvan pasulj , i dan danas je rekorder taj iz maksija, 20 min i kuvan pasulj....I ne znam šta ga kuvaš satima, imaš ekspres lonac, ja to riješim za 10 min. Savršen.