Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:Ja volim da kuvam!!!!!!!Mada to ne radim cesto!!!
![]()
Majstor sam za sve vrste mesa na rostilju, umem da spremim dobre krmenadle sa barenim jajima i kiselim krastavcem, kao i sitnije stvari kao spagete,omlet,kajganu,slaninu i tost itd...
Sad se obucavam za malo slozenije recepte kod kewe!!!!![]()
![]()
![]()
mima2:da li ste ikada probali nesto da skuvateda li volite da kuvate
kada ste prvi put pripremili neko jelo i kako je to izgledalo
sta ste prvo spremili u svom zivotu
pisite o tome
![]()
![]()
![]()
Xexexe sa zadovoljsvom!!! :wink:LPhoklica:Shinoda:Ja volim da kuvam!!!!!!!Mada to ne radim cesto!!!
![]()
Majstor sam za sve vrste mesa na rostilju, umem da spremim dobre krmenadle sa barenim jajima i kiselim krastavcem, kao i sitnije stvari kao spagete,omlet,kajganu,slaninu i tost itd...
Sad se obucavam za malo slozenije recepte kod kewe!!!!![]()
![]()
![]()
joj stefane moras da me naucis da kuvam, ja znam da skuvam jaje i to je moje najvece dostignuce... :wink:![]()
Alexandra9:Naravno... kafu sa pet, sest godinaPrvo (pravo) skuvano jelo sam skuvala sa 16... i to je bio djuvec (((((:
Nisam sigurna kada sam prvi put kuvala virsle ili pravila pizzy... ali prvo pravljenje djuveca zasluzuje titulu ,prvog rucka' (:
Kako je izgledalo? Pa skuvala sam se i ja pored tri ukljucene ringle... (((((:
Ovako, znam puno toga da pravim...
Ма опуштено...научићеш...emy_331:Probala sam ja da skuvam razna jela,i posledice mog ekperimentisanja su bile fatalne po neke osobe,tako da je za mene kuhinja
zabranjena zona!!!!!![]()
tacno... a ti bi mogla da pozoves nekad na te palacinke...Bliznakinja:Ма опуштено...научићеш...emy_331:Probala sam ja da skuvam razna jela,i posledice mog ekperimentisanja su bile fatalne po neke osobe,tako da je za mene kuhinja
Нико се није научен родио.. :wink:
Е и то што кажеш комшија...DJ_MaRe:tacno... a ti bi mogla da pozoves nekad na te palacinke...Bliznakinja:Ма опуштено...научићеш...emy_331:Probala sam ja da skuvam razna jela,i posledice mog ekperimentisanja su bile fatalne po neke osobe,tako da je za mene kuhinja
Нико се није научен родио.. :wink:sa obzirom da smo u komsiluku... :wink: