Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Drage moje, eto mene posle nedelju dana i vidim pravi se zurka u porodilistu. Ako ako samo da vam sve prodje brzo i lako. Draga Neo wolf, ja sam tek 9 nedelja i kilava kao niko i to pocinje da me nervira tako da te razumem. U prvoj trudnoci sam prva tri meseca letela na sve strane a sada me sve boli, pa prokrvarila na pocetku i ostali cirkuski repertoar. Drzi se. Kazu u drugoj trudnoci lakse kad kod mene kilavije. Nego ima li ko savet - Visegradska ili Zvezdara? Jos ako neko ima iskustva sa pojedinim lekarima znacilo bi mi jer se dvoumim izmedju dva lekara a za 4 nedelje mi planiraju serklaz. Ljubac za sve
zvezdara
A rodjaka me je odvela i do jedne doktorke u Zvezdari koju sam na blic videla i zakazali smo vidjenje za sledecu nedelju ali mi deljuje pristupacnije i srcanije. Dvoumim se ali cu morati da odlucim zbog serklaza koji je za 4 nedelje. Malo imam neke bolove u krstima i bolove u stomaku koji su ponekada uzrok i problema sa gasovima pa ni ja ne spavam po celu noc bar tri - cetiri puta nedeljno. Ako se tako nastavi bice luda mama hara po kuci nevine zrtve
Ako si ponekada budna nocu svrati da se kuckamo. Bas bi mi trebalo malo pozitivne energije koju ti imas. Malo sam i uplasena zbog svega sto se desilo u prvoj trudnoci pa svaki bol ili ziganje me malo izbaci iz koloseka. Valjda ce uskoro moja glava da se isklura jer iamo jos "samo" 30 nedelja jos da guramo. Ljubac veliki za tebe i bebaca