Kutak za trudnice

Најјачи коментар од једног безмало идиота:Ne samo da su jednojajcani blizanci nego su i sve 3 bebe devojcice... koja je sansa za to ....
Мсм тип/типуша не зна да једнојајчана вишеструка трудноћа увек има децу истог пола.
Они су природни клонови.

Prica o Ureaplazmi sa prethodne strane je tacna. Svi je imamo u malom broju,stetna moze biti ako potisne ostale stanovnike i namnozi se,ali opet ne kod svih,zato se i insistira na njenom iskorenjivanju samo kod steriliteta ili pobacaja,jer ne moze da se dokaze da nije i ona u to uplela svoje prste.

Ja sam posle porodjaja za anemiju,pored Totheme koja mi nije gadna,pila sveze cedjen sok od zive cvekle,sargarepe i jabuke. Gadan je uzas jedna,ali sam brzo vratila gvozdje na normalu. Pomogao je i mojoj tetki posle hemioterapije. Samo je gadan,cudo jedno.

Ja sam juce prvi put drzala u rukama jednu moju bebu,a davala mlekce iz bocice drugoj. Ljudi moji,nezaboravan osecaj,a njih dvojica mrve od 1300 grama,i umire se cim ih ja uzmem u ruke. Posle tri nedelje samo gledanja kroz staklo inkubatora,kao da smo juce doziveli cudo.Jedva cekam ponovo.

Laku trudnocu zelim svim novim trudnicama

Jao, divote jedne :heart2::heart2: Mogu da zamislim kako si se rastopila od srece. A, i oni misici maleni, jedva docekali da ih mama zagrli. Zaista neprocenjivo. Zelim ti da se sto pre grlite opet.

a jel tacno da svejedno dobijaju majcino mleko iz banke...misim tudje mleko?
pitam posto te banke zato i postoje pa me zanima jel to stvarno tako ili...?

Jeste tako. Jedino sto se to mleko dodatno obogacuje hranljivim materijama,posto nedonoscicima treba vise energije da bi napredovali, a nemaju snage da sisaju dugo,niti im je kapacitet zeluca veliki,a ceo sistem za varenje nezreo. Moji imaju obroke od samo 25 ml i ni to ne mogu da pojedu odjednom. Progutaju 2-3 gutljaja i vec se umore i zaspu. Za njih je banka mleka neprocenjiva.

- - - - - - - - - -

Prica o Ureaplazmi sa prethodne strane je tacna. Svi je imamo u malom broju,stetna moze biti ako potisne ostale stanovnike i namnozi se,ali opet ne kod svih,zato se i insistira na njenom iskorenjivanju samo kod steriliteta ili pobacaja,jer ne moze da se dokaze da nije i ona u to uplela svoje prste.

Ja sam posle porodjaja za anemiju,pored Totheme koja mi nije gadna,pila sveze cedjen sok od zive cvekle,sargarepe i jabuke. Gadan je uzas jedna,ali sam brzo vratila gvozdje na normalu. Pomogao je i mojoj tetki posle hemioterapije. Samo je gadan,cudo jedno.

Ja sam juce prvi put drzala u rukama jednu moju bebu,a davala mlekce iz bocice drugoj. Ljudi moji,nezaboravan osecaj,a njih dvojica mrve od 1300 grama,i umire se cim ih ja uzmem u ruke. Posle tri nedelje samo gledanja kroz staklo inkubatora,kao da smo juce doziveli cudo.Jedva cekam ponovo.

a oci mi zasuzise... vjerujem da je prelijep osjecaj. uzivaj sa svojim kiflicama :heart:

Среће мале, па знају они ко је МАМА :)
Љубимо вас, па да што пре будете заједно :*

Најјачи коментар од једног безмало идиота:Ne samo da su jednojajcani blizanci nego su i sve 3 bebe devojcice... koja je sansa za to ....
Мсм тип/типуша не зна да једнојајчана вишеструка трудноћа увек има децу истог пола.
Они су природни клонови.

zapravo, ekstremno rijetko rijetko se dogadja da tzv jednojajcani blizanci budu razlicitog spola, ali se dogadja
za slucaj takvih trojki nisam sigurna da je opce zabiljezen, a i takvih je blizanaca toliko malo da vecinom i ne znamo da postoje
takodjer, jednojajcani blizanci genetski nisu potpuno identicni

http://en.wikipedia.org/wiki/Twin

zapravo, ekstremno rijetko rijetko se dogadja da tzv jednojajcani blizanci budu razlicitog spola, ali se dogadja
za slucaj takvih trojki nisam sigurna da je opce zabiljezen, a i takvih je blizanaca toliko malo da vecinom i ne znamo da postoje
takodjer, jednojajcani blizanci genetski nisu potpuno identicni

http://en.wikipedia.org/wiki/Twin
Нису, али су толико слични да у већини случајева не могу да им разликују отиске прстију, сем ако нису имали неке озледе на њима.
Таст ми је био виши покрајински инспектор за крвне и сексуалне деликте(ал моћно звучи!!!) и сећам се да ми је причао како су им тако предавали.

- - - - - - - - - -

e bem ti one grupe po fb jbte , svaka druga zena tripuje da nema mleka i kljuka dete formulom
kad citam pitanja samo se iznerviram
Тако рећи како смо се ми одржали као врста пре индустрије млека за бебе?
Мора да нешто није у реду с еволуцијом?!?

e bem ti one grupe po fb jbte , svaka druga zena tripuje da nema mleka i kljuka dete formulom
kad citam pitanja samo se iznerviram
Ја више не читам - да се не бих нервирала.
Данас кликнух на неки линк - видео са насловом отприлике "овим родитељима треба одузети децу", одустала након 15 секунди!
Углавном се на фејсбуку (и кад боравим тамо) бавим рецептима, сликама деце (беба), животиња и природе...
Како си ти, драга, колико још?

Poslednja izmena:
Нису, али су толико слични да у већини случајева не могу да им разликују отиске прстију, сем ако нису имали неке озледе на њима.
Таст ми је био виши покрајински инспектор за крвне и сексуалне деликте(ал моћно звучи!!!) и сећам се да ми је причао како су им тако предавали.

- - - - - - - - - -

nije evolucija nego je doktorima zinulo dupe za procenat koji dobijaju kad reklamiraju formule i tutkaju ih bez potrebe, sestre nemaju potrebno obrazovanje a baba tetke misle da svaka beba koja kmekne,kmeci jer majka nema mleka ili je mleko lose
rezultat-mlada preplasena majka koja misli da joj je dete gladno i da mleka nema dovoljno

Ја више не читам - да се не бих нервирала.
Данас кликнух на неки линк - видео са насловом отприлике "овим родитељима треба одузети децу", одустала након 15 секунди!
Углавном се на фејсбуку (и кад боравим тамо) бавим рецептима, сликама деце (беба), животиња и природе...
Како си ти, драга, колико још?
ma haos :lol:

ja sam ok, nestrpljiva
danas 37+4....ide a nikako da dodje :lol:
imam utisak da sve sporije prolazi vreme
malo mi je frks kako cemo se uhodati i prilagoditi..i tako
klasika
imam utisak da mala ima nameru da ostane i posle termina unutra :lol:
tu i tamo se protegne,malo me ubode u pupak malo se mrdne i kao nista
kontrakcije se smirile u odnosu na pre(naopako skroz)
i tako...

mama mi dolazi 30og, videcu je posle 8 godina pa i to jedva cekam
iskocila bih iz svoje koze nekad :lol:
dve osobe koje ne mogu da docekam a ne mogu da uradim nista da malo ubrzam celu stvar :lol:

- - - - - - - - - -

kucaj Cicak, kucaj :)

nnnooouuu.....nou nou nou :kafa:

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

otisci prstiju jednojajcanih blizanaca se, koliko znam, razlikuju
nije chudo da su ih tako ucili jer su ovo ekstremno rijetki slucajevi
sto ne znaci da ih nema

tako je, al to nisu sve razlike
postoje i fine razlike na genetskom nivou
Које могу бити последица амбијенталног зрачења или последица оног што се вика ,,хајзенбергов принцип неодређености".
Универум је случајност по дефиницији, али једнојајчани близанци, тројке итд(ако ово итд постоји, нпр једнојајчане четворке, с обзиром на занемарљиву вероватноћу. Мада Идоли имају рефрен: Све што ће доћи једном ће доћи!) јесу природни клонови и нешто најближе самом себи, а да су функционални скоро без остатка.

Које могу бити последица амбијенталног зрачења или последица оног што се вика ,,хајзенбергов принцип неодређености".
Универум је случајност по дефиницији, али једнојајчани близанци, тројке итд(ако ово итд постоји, нпр једнојајчане четворке, с обзиром на занемарљиву вероватноћу. Мада Идоли имају рефрен: Све што ће доћи једном ће доћи!) јесу природни клонови и нешто најближе самом себи, а да су функционални скоро без остатка.

bile posljedica ovog ili onog...razlike postoje.
tako da savrseno identicni nisu, genetski, i pitanje je da li bi cak i, tehnicki, klonovi to bili

Back