danasnji dan grozan, ispalakh se sada, jos na ulici mi krenule suze, no sad sam kuci, pa jos dodatno popustio ventil....
odakle da pocnem, uglavnom istraumirali smo me posteno
prvo kontrola u dz, kaze grlic skracen, sad je 1 cm, ne svidja joj se, uvela pored utrogestqana i ona partistusten i verapamil i uput za front
tamo otisla posle, uradila mi prvo neka dr uz, prvo je tu pocela oko velicine bebe i plodove vode, debil jedan, da bi na kraju rekla da je ok, nego se on nezgodno namestio....
onda mi uradili ctg, koji je valjda dobar, od svega tamo nisam ni stigla pitati
e onda ginekoloski pregled, frapirala se sto mi niko nije radio kolposkopiju u trudnoci, napisala tamo da vidi neku promenu, uradila briseve, i kao tu kolpo da uradim u dz
i da, mirovanje strogo, otvorena sam jedan prst
divota....
odem u dom zdravlja opet
ona nece da mi uradi to, ona je mislila da je meni to radila ona dr koja nista zivo ne radi i koju sam na pocetku promenila (cuj, znaci, ona je mislila, ne znam za sta im sluze kartoni, sta pisu u njih, ...)
uglavnom, ispisa mi uput za front da odradim kod njih
jer ona ne sme , ja sam rizicna trudnica, bla bla bla
ona u frontu mi rece ako osetim kontrakcije odma da dolazim i tako....
krenula sam kuci, ko da me je neko osudio na smrt, eto.... placem... place mi se, ne mogu da prestanem.... uf....
ovo za kolposkopiju cu sutra telefonom da ih zovem da vidim jel se zakazuje ili kako sta, msm, ne znam uopste ko to radi u osmom mesecu
uopste mi se ne svidja ova sto me je danas pregledala u frontu....
zivot mi je skratila i ona, i ova u dz, i svi oni s diplomama koji me sibaju od jednih do drugih i samo prebacuju s jednim na drugim, umesto da mi lepo jedna osoba odradi sve kako bog zapoveda...
treba da mirujem i to naglaseno apsolutno, a oni me setaju ko budalu
nadam se da cu sada da zaspim i da se necu probuditi do sutra, ovaj dan zelim da prespavam....