Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vasi muzevi citali nesto oko beba i too.
Citam forume, sajtove, clanke, sve na sta naletim na TV-u.. on kaze da da treba.. da da hocu
.. poradjam se za dva meseca a on sta god mu kazem ko da pricam na arapskom :evil:

moj nije citao o bebama ni kad se mala rodila :lol:
al je zato na svaki njen shum skakao i panicio "sta joj je, sto kija,sto shushka, sto dise tako brzo, sto ovo, sto ono"

Citam forume, sajtove, clanke, sve na sta naletim na TV-u.. on kaze da da treba.. da da hocu
.. poradjam se za dva meseca a on sta god mu kazem ko da pricam na arapskom :evil:

Ma jok, nista nije citao.
Ali je brzo usao u fazon, ceri je jos u porodilistu promenio pelene ( pre mene ), ja bila prikovana za krevet, a tip-babica ( ima li muski rod za to zanimanje uopste :think: ) ga pita da li je to ikada radio. "Nisi?! Ajde da naucis :D " I moram da kazem, prirodni je talenat, iz prve je super odradio . I za ostalo se odlicno snalazio.

kako si ti?
kako rana dole?

Irina je isto pozutela bas taj dan kada smo trebale kuci...a ja se deprimirala kao da je smak sveta sto ne idemo kuci...plakala sam ko kisa :lol:
sad mi smesno

Evo masemo vam i pozdravljamo sa avatara,jedino sam ovako uspela da aplodujem sliku sa telefona. Mi smo ok. Juce smo dosli iz porodilista. Rana bolje samo ja jos uvek ne mogu da sedim,ali bice bolje. Bitno je samo da je moj cvrle mali dobro. :)

joj, mi za 3 dana izlazimo iz prvog trimestra
7. maja idem u dm na pregled i nadam se da ce mi tada dr uraditi taj uz za double posle cega cu vaditi krv, ako nisam nesto pomesala
to ce mi biti 12. nedelja tacno, koliko sam skontala to je ok termin za taj test

i svako jutro se budim mrtva gladna, to je kao da imam rupu u stomaku, nikada nisam imala takav cudan osecaj gladi
mislila sam da je to zato sto ne veceravam, tj jedem nesto bas lagano, ili oko sest - sedam bude poslednji obrok
ali sinoc sam se razvalila od palacinki i to bas kasno i jutros se opet budim sa tim ludim osecajem gladi : S

moj je u prvoj trudnoci provodio sate uz net i knjige sve je moguce citao i ucio kad se malac rodio poceo ga je kupat i preoblaciti pre mene (jer me prvih dana bolila kicma, rebra , rana.... ma sve me bolilo :) ) medjutim sada sa ovom bebom ni jednom nije nesto procitao ide logikom da sve zna a ja se i dalje ubijam citajuci i stalno se bojim da sam nesto zaboravila i da cu zeznuti sa ovom bebom jer sam previse opustena :)

e da, svratih i do dz i promenila sam dr
sad sam zadovoljna
od nedelje cu otici da se posavetujem sa njom oko dabl, tripl i ostalih stvari

@tara, sad kad sam procitala da uglavnom ne veceras, i da ti je nekada poslednji obrok u 6, 7
pa nije ni cudo sto si ujutru tolko gladna
jedi covece
ja bih umrla od gladi da tako radim

..bokice.. :heart:

..ja moram da vam pokazem jednu devojku koju chekamo svaki dan, termin je 10.5. :aha:
..ako me sestra obesi na terazijama, nek me besi, ali ovakvu pozerku josh svet nije video.. :zaljubljena:

..slika je inache iz dvadeset i neke nedelje trudnoce.. :aha:

jao, to je onaj 4d!

bokice, problem je sto ne mogu da jedem uvece, muka mi je i ne prija mi, ne da necu da jedem zato sto gladujem,nisam luda, nego ne mogu i tek pre deset dana sam pocela normalno da jedem, pisala sam o tome da mi smeta hrana itd i rekao mi je i dr da ne brinem, bitno je da unosim zdravu hranu i da ce se to regulasati izlaskom iz prvog trimestra, vraca se apetit itd, prolaze mucnine...

ali napisah da ujutru osecam takvu cudnu glad i kada pojedem deset placinki u deset uvece, dakle nema veze sa vecerom

ne brigaj :)
bice to sve ok, ja se i sada svako jutro budim gladna
mada priznajem da sam gladnija uvece
zato uvek imaj neke jabuke kraj seve i vockice
toga mozes pojesti kolko zelis
ja uvece ponjupam jabuku-dve i umiri mi zeludac
mada nekada ne pomaze, priznajem, moram pojesti nesto konkretno
sinoc sam jela paprikasa od rucka negde oko 8 uvece
i kasnije jos jabuku

novembar divna je <3

Bokice ,kakvi su tamo na klinici ? Jel te navlace posle da dolazis kod njih na preglede ? Da li si radila vaginalni UZ ili preko stomaka ?>

i preko stomaka i vaginalno
super su na klinici, dr je jako dobra i ljubazna
al ne ono iskvareno pa da skontas da hoce da otalaja samo
nego bas bas dobra dr
kao da sam dosla sa hiljadu evrica a ne na besplatan pregled
i ne ne navlace te na nista
dobila sam naravno njihov prospekt, i rekla mi je sestra da imam kod njih 20% popusta, ali nikakvo navaljivanje
pitala me je dr gde vodim trudnocu, rekla da se dogovaram sa svojom dr sta dalje i tako....
normalno sve
a usluga stvarno super

Iiiiinjaaaaooooo :heart::heart::heart:
Tačno mogu da zamislim Bokicu kako iznova i iznova gleda klipove sa bekanom :lol: Isto sam to i ja radila :lol: Pa kako ko dodje, ja davim - jao, da vidiš... :lol: To je bila Milica, sa Stefanom kada sam išla, dobila sam samo par sličica, onako odštampanih i ništa drugo.

November, sličica je za istopiti se :heart::heart::heart:

Tara, gladna si zato što beba traži. Ona sad raste, super brzinom i treba joj mnogo hranljivih materija da napreduje. I budi svesna da sve što pojedeš, prvo ide bebi, pa tebi šta ostane. Zato klopaj zdravo i klopaj sa petitom. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back