Žao mi je što moram da vas razočaram, ali Ata je još tu. Još uvek me ledja bole, mada manje nego sinoć, ali bole, a stomak se smirio i ne osećam nikakav bol uopšte. Sinoć dok sam se tuširala počelo je da popušta, i bilo mi je lakše. I evo, do sada, bole krsta, ali ništa se drugo ne dogadja. Bebić mi se javio 2-3 puta, noćas i jednom jutros, onako, sa po jednim nežnim šutom, tek da mi kaže - ne brini. I to je to.
Ne znam više, dojadilo bre i meni samoj ovo zezanje... taman sam se ponadala i ništa. Mislim, da je blizu - jeste, osim ako ovaj bol u krstima zaista nije od nekog drugog uzroka, ali eto, još čekam. Javiću se, a i mm će javiti čim bude bilo nešto novo za javljanje.
Ne znam više, dojadilo bre i meni samoj ovo zezanje... taman sam se ponadala i ništa. Mislim, da je blizu - jeste, osim ako ovaj bol u krstima zaista nije od nekog drugog uzroka, ali eto, još čekam. Javiću se, a i mm će javiti čim bude bilo nešto novo za javljanje.

Samo se ujutru probudim, aha jos uvek nista

ja svaki dan mislim na tebe, i ulazim ovde očekujući vest!!! 

Celu noć spuštaj temperaturu, presvlači znojavu, pa meri temp da proverim.... uuuuh, baš mi je bila "dosadna" noć 
o srce malo, nadam se da nije nista ozbiljno i da joj je temp skocila od uzbudjenja zbog nove bebe. ljubi je