Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha...danas bila na poslednjem ctg-u...popakovala sta sam imala,kuppila sta je nedostajalo i sad mi ostali samo neki sitni kucni poslovi da uradim pa da mogu na miru da bezim...
u nedelju u 8h treba da se javim a operacija ce biti u utorak rano ujutru..

Ja znam da ces ti imati pametnija posla, al da znas da mi ovde sa nestrpljenjem cekamo da nam se javis sa lepim vestima. Elem, cim budes u stanju! Zelim ti da prodje glatko , brzo i bezbolno (kolko god je to moguce). :ok:

Bela cestitke :heart:
Kameron, drž se :D

Jexy je danas radila betu. Ponovo. U sredu je rez bio 27 hiljada, danas 25. Pozovem dr da pitam. Kaze ona "hm, ne svidja mi se to sto pada, dodji ti kod mene"
i odem na UZ

Plod je prestao da raste. U subotu je bio 6.1 mm danas je 4.7 mm. I onaj gest..nesto mesak vise ne odgovara datumu izostanka mece ili datumu zaceca, ne secam se vise. I vide se neka dva obruca necega, kaze dr da je bila blizanacka trudnoca, najverovatnije. Zato je i beta toliko visoka.
Mogu da idem u DZ na zakazani UZ u utorak, ali je njeno misljenje da tu nema nista i da treba da se javim u kliniku. Mislim, nije bila gruba kao sto ja to sad pisem, lepo mi je objasnila sta je to, da nesto nije bilo dovoljno kvalitetno, rece i kako se zove to, nesto na m,njoj se to desilo dva puta izmedju dve trudnoce, nije nista strasno, samo da ja ostanem dobro psihicki i za dva meseca opet da pravim bebu.

E sad, nije da mi je ok, al nekako mi dodje lakse kad znam sta je, a ne ono, mozda jeste,a mozda i nije. Prezivecu,postoje i gore stvari. Malo cu da se izjadam, pa da se isplacem, u stvari malo cu vise da se isplacem, pa onda ne znam sta cu, mozda budem gledala tenis...

Svakako sledeci put cu primiti sve to sa
malo vise strpljenja, malo kasnije kod lekara i mnogo mnogo opustenije

sad sam ja kao jaka pa piskaram ovde, a cini mi se da mi sve unutra nekako prazno...

tako da zene, voli vas sve Jexy puno, bicu ja tu, samo cu malo manje da vas smaram sve
budite mi dobre i ljubite bebe
:bye:

Draga Jexy, baš mi je žao. Ne bih da me pogrešno shvatiš ali ako nije bilo kako treba bolje što će otići. Meni je sestra imala isto tako kod prve trudnoće..Hvala bogu sad ima dvoje.Drugarica isto. Znam da ti nije lako, ali eto, nije se dalo.Meni je danas isto loš dan, ne znam dali će mi baba preživeti i sva sam nikakva...Biće onako kako mora...

Jexy, ja sam imala istu priču kao ti između dva deteta. Otišla kod dr 10 dana nakon što mi je izostala mensturacija, on je video mešak, ali mi je odmah rekao da nešto ne štima i da dođem za dve nedelje, a u međuvremenu ako se nešto desi da mu se javim. Desilo se 3 dana kasnije. Sve je izgledalo kao menstruacija. Plakala sam kao kiša jer smo tu drugu bebu "pravili" više od pola godine. Dr mi je lepo objasnio da je to sasvim uobičajena stvar, da se dešava dosta često, ali većina žena ni ne sazna da su trudne nego misle da im je kasnila menstruacija. Jednostavno to priroda reši i bolje je da se reguliše odmah nego kasnije. Ja sam i pisala o tome na ovoj temi u februaru 2009.godine, a tačno godinu dana kasnije se rodio Miloš. :heart:
Samo napred, nastavi da radiš na tome i prihvati to kao prirodnu selekciju. :zag:

ej zene...ko je isao na komisiju za carski?
na koju varijantu to ide?...mislim...sta gledaju i tako...

Kameron draga prvo da ti poželim da sve prođe kako treba i da se što pre oporaviš!

Ja sam u ponedeljek ujutru išla u Betaniju a u utoraK u 09h su mi radili carski rez. Znači imala sam dogovoreno sa svojim dr pa sam se prvo njemu javila, on me pregledao (radio uz da proveri da je beba i dalje karlično pošto je to bila indikacija za sekciju kako oni to kažu...). E onda sam se presvukla u spavaćicu i sa stvarima su me poslali na patologiju. Takođe su me dole još i izvagali i merili karlicu. Onda sam se gore smestila i tu su me prvo zvali na informativni razgovor, mislil glupost, da me pitaju za sve ono što im piše u mojim nalazima... Pa me jedna dr opet gledala na UZ da i ona potvrdi da je beba karlično, i onda razgovor sa anesteziologom. Pa je sve to išlo na komisiju, i onda su me popodne obavestili da sam "prošla komisiju" i da ujutru idem na cr, eto toliko. Ostalo zneš pošto ti je ovo drugi cr. Jedva čekam da čujem kako si prošla:cmok:

Poslednja izmena:
tsuy i november, poljubac od jos jedne skorpije :)

bas mi drago da ima jos novih trudnica!! :D

jexy, i ja sam prosla kroz pobacaj u 13 nedelji, sada sa 2 cerke toga se onako, samo setim a kada se desio svet mi se srusio. ja sam se kao i eli, odmah posle 2 perioda bacila na posao i odmah ostala trudna. sigurno da ti je sada jako tesko ali se uopste ne brini. cmok i za 2 meseca opet testic da uradis ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back