Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zelela bih da vas pozdravim i da vam kazem da vas citam vec dva meseca od kada sam i sama saznala da cu imati bebu.![]()
Juce sam uradila duble test i rekli su mi danas da cu roditi jednu lepu i zdravu bebu sto i svima od srca zelim!![]()
..chestitam i dobrodoshla.. 
Zelela bih da vas pozdravim i da vam kazem da vas citam vec dva meseca od kada sam i sama saznala da cu imati bebu.![]()
Juce sam uradila duble test i rekli su mi danas da cu roditi jednu lepu i zdravu bebu sto i svima od srca zelim!![]()

Kameron kako je kod tebe..spremas se polako..jel u ponedeljak ides u bolnicu..
aha...danas bila na poslednjem ctg-u...popakovala sta sam imala,kuppila sta je nedostajalo i sad mi ostali samo neki sitni kucni poslovi da uradim pa da mogu na miru da bezim...
u nedelju u 8h treba da se javim a operacija ce biti u utorak rano ujutru..

aha...danas bila na poslednjem ctg-u...popakovala sta sam imala,kuppila sta je nedostajalo i sad mi ostali samo neki sitni kucni poslovi da uradim pa da mogu na miru da bezim...

Bela cestitke, dobro ti nama dosla i nadam se da cemo se ovde lepo druziti i da ces biti cest posetilac teme..
e kako divne vesti!!
dobrodosla ti nama!!![]()
Dobrodoslaaaaa, bas lepo, nova trudnica![]()
![]()
![]()

ej zene...ko je isao na komisiju za carski?
na koju varijantu to ide?...mislim...sta gledaju i tako...