Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice predloga za imena, ima tu neko , nazovi resenje. Kada smo muz i ja davali imena, odnosno predloge, niko nije bio zadovoljan. Onda smo otvorili novi fajl na desktopu gde smo i on i ja upisivali potencijalna imena pa je ovaj drugi mogao da razmislja. Nekako, drugacije je kad ga procitas nego kada ga cujes , jer se desi da je los trenutak kada ti on saopsti neko ime koje uopste nije lose, pa ga zato odbacis, a ovako, sednes pa natenane razmislis.

bila u dz
imam kao nazovi kilu...i nosim pojas sada
jes olaksanje
nisko nosim pa mi malo bilo nelagodno kad stojim i hodam....beba mi pritiskala dodnji stomak
a nekad i besiku
pa verovatno zato imam to nesto...kada lezim toga nema

al kako sam pojas stavila,uh...ko da nema stomaka :lol:
eto,problem reshen :D
evo ga pojas,odlicno drzi
za sada
Farlin_Maternity_49a3bebe50798.jpg

ehej evo mene! zujimo po ceeeooo dan, vreme nam je fantazija, danas sam cak malo smugnula i sama na bazen, juce malo na plazici, setnjice.. lep vikend.. kod mene je sutra radni dan, gotov vikend :( mislim, ja ne radim al muz ide a bas nam bilo lepo za vikendic :)
inace, ni igla mi ne pomaze za grceve. a imam upalu misica lista od njih koliko me stegao pre neku noc, ne mogu ni da ga izmasiram da prodje koliko boli. nisam imala upalu misica jedno 10 godina minimum..

Cao svima!
Hristos vaskrse!
Ja se danas citav dan setkala, uzivam od kad je doslo ovo lepo vreme, kakva divna promena!!!
Nego, citam one komentare kako ne mozete da se dogovorite o imenu, isti problem i kod mene, hehe..ja kazem Iva, Ema, Violeta, Lara...moj muz krene da prevrce ocima, kao gde si iskopala ta imena??Onda on zaredja Mila, pa Mila, pa Mila...i sta covek da mu kaze??:-))grrrr

E da, bila sam u sredu na UZ, kazu beba 2700kg, rekao mi ponovo da se ne gojim vise,al kako sad da stanem pred kraj?:-)))Inace, usla sam u 34. nedelju, drugarica mi prica da su njoj cim je usla u 36. zakazali porodjaj jer je tada bio dezuran njen doca...indukcija i tap...porodi se ona "u terminu"..meni to skroz luckasto zvuci...

Jooooj,nista me ne pitaj.Bila u bolnici tri nedelje,pre par dana izasla,jos ne mogu da se dozovem pameti.Sada sam dobro,pustili su me jer sam usla u deveti,i malo se lakse dise.Termin mi je 29.04. ali verovatno ga necu docekati.
ej sanja, svaki put kad dođem ovde mislim na tebe ;)
Približilo nam se:super:; ti si se baš namučila, ali izdržala si, svaka ti čast :heart:
Izdrži još malo, držim ti palčeve, pa ćemo za jedno 2-3 nedelje razmenjivati utiske o devojkama :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back