Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam pojela celu kutija sladoleda.. roknucu se.. za sve je kriv kristinin album sa mora u hrvatskoj, otisla sam da vidim da nemas neku fotku sa stomakom i videla 100 prelepih fotki!! idem sad da popijem neku kafu posle ovog sladoleda, stvarno nema smisla, ovde ima 500gr..

Ako si, sta ima veze, ja obozavam sladoled! :D
Nemam fotku sa stomakom, polomila sam glupi citac kartice, a nikako da se setim da kupim, pa ne mogu da prebacujem slike na komp.
A i nisam se nesto slikala, imam mozda 2-3, cekam da jos porastemo. :)

jao blago tebi...
ja sam super,nema vise mucnina,nema ni krvarenja,malo mi srce brze lupa al dobro..
nego,jel znas pol?:ceka:

i meni srce kuca brze
kad je od 80 do 90 to nije strasno
al kad je od 94 do 100,smeta mi...samo ja ne zelim da pijem onaj...verapamil....kako vec...pise da prolazi kroz posteljicu,pa mi se ne dopada....a srecom to lupanje ne traje dugo

ne znam jos,UZ je zakazan za 19ti,pa cemo da vidimo ako bude moglo da se vidi :)
ma musko,sto posto :lol:

i meni srce kuca brze
kad je od 80 do 90 to nije strasno
al kad je od 94 do 100,smeta mi...samo ja ne zelim da pijem onaj...verapamil....kako vec...pise da prolazi kroz posteljicu,pa mi se ne dopada....a srecom to lupanje ne traje dugo

ne znam jos,UZ je zakazan za 19ti,pa cemo da vidimo ako bude moglo da se vidi :)
ma musko,sto posto :lol:

meni je juce bilo 103..:roll:..i zna dugo da traje,imam utisak da se umorim dok pricam,pa moram da zacutim..
a sto mislis da je musko?
jel bi vise volela ili..?

meni je juce bilo 103..:roll:..i zna dugo da traje,imam utisak da se umorim dok pricam,pa moram da zacutim..
a sto mislis da je musko?
jel bi vise volela ili..?

e meni je bio 103 na ekg-u(posto sam zurila uzbrdo,da ne zakasnim,pa se ni posle 20 minuta nije smirio),ali ostalo je sve normalno

imam kao neki osecaj da je musko...ne znam
al mi je svejedno sta je,samo da je sve ok

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back