Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pa i ja sam bolećiva na to zajedničko spavanje, zato smo i odužili celu priču i bili popustljivi (tj.ja).
Najslađe mi je kad nedeljom rano ujutro uleti između nas dvoje pa se svi zagrlimo.
Ali je gadno to uspavljivanje i što se često budi noću pa mora uvek neko da legne s njim...
A to mu je ostalo iz vremena dok je bio bebac i sisao, meni bilo najlakše da ga noću žmurećki prebacim u naš krevet, priključim na sisu i nastavim da spavam i on zajedno sa mnom. Posle je plakao po celu noć pa nismo mogli da izdržimo da ga nosamo na rukama nego ga strpamo kod nas u krevet i onda bi se umirio.
Sve je bilo zbog mog (našeg) spavanja. To mi je jedino teško s malom bebom. Ne mogu da izdržim da ne spavam.
Najslađe mi je kad nedeljom rano ujutro uleti između nas dvoje pa se svi zagrlimo.

Ali je gadno to uspavljivanje i što se često budi noću pa mora uvek neko da legne s njim...
A to mu je ostalo iz vremena dok je bio bebac i sisao, meni bilo najlakše da ga noću žmurećki prebacim u naš krevet, priključim na sisu i nastavim da spavam i on zajedno sa mnom. Posle je plakao po celu noć pa nismo mogli da izdržimo da ga nosamo na rukama nego ga strpamo kod nas u krevet i onda bi se umirio.
Sve je bilo zbog mog (našeg) spavanja. To mi je jedino teško s malom bebom. Ne mogu da izdržim da ne spavam.

i oko sisanja i (ne)spavanja
on JOŠ spava sa vama 

i tako ce nova beba da dobije krevetac a smizla se lepo smestila u nasem. Samo je problem sto najmanji covek u krevetu zauzme najvise prostora
Znam za to, ali ja cu biti kod kuce tih prvih par meseci, a suprug ce da ide na posao... pa mislim da je bolje da ja ustajem i idem u decju sobu kad treba, nego da nas bebica probudi oboje - ja mogu da dremam po danu ako treba, a on mora biti oran za posao.
Mislim da bih možda još manje spavala da nije bio pored nas
jos se on bunio,kao nece, ne svidja mu se novi veliki krevet,hocu moj krevetac.Zaspao je oko 12.Inace je u krevetu bio malo pre deset sati.E onda je bio zedan,pa gladan,pa mu se piskilo,pa nije poljubio tatu,pa nije zagrlio mamu i bebu i pozeleo im laku noc........i sve tako dva sata.Ali nisam odustajala,Probudila sam se ni sama ne znam koliko puta da ga pokrijem jer se otkriva.Sve u svemu mnogo je lakse i sladje kada je sa nama.