Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče drage moje!

Novembar, čestitke za dečaka, sve je prema očekivanjima osim što je stvarno prilično premašio težinu. :D

Što se tiče vakcinisanja, pisala sam u Kafanici, vakcinacija ne može da vas zaštiti od svakog virusa, a grip je grip, kako god da se zove i trudnici ni jedan ne treba u životu. A Tamiflu dokazano ima nuspojave i ja ga ne bih nikada dala kao prevenciju ni detetu, a kamoli trudnici.
Kao što je Suza lepo primetila, pojavio se novi grip, a već imaju i vakcinu za njega. Jel oni to misle da smo mi debili? :eek:

Čestitke za november i još jednog dečkića!!! Keka ti i ja smo iste sa terminima, meni je 25.01. termin:D Biljo drži se još malo!

Bambi bas mi je drago da smo tako blizu sa terminima :D
A sto se straha tice i ja se bojim ,valjda je to normalno :roll:
Drago mi je i lakse kad neko kao sto je Novembar napise kako se lako porodila. . . onda se malo opustim ( Novembar cestitam na prinovi :) )
A kad procitam da se neka od zena namucila,sekli su je.....onda me uhvati panika :confused: :sad2:

Jel znas kog je pola bebe?

pozic ;)

P.S. Nije Novembar nego Happy -ca ja se izvinjavam

Poslednja izmena:
Drago mi je i lakse kad neko kao sto je Novembar napise kako se lako porodila. . . onda se malo opustim ( Novembar cestitam na prinovi :) )
A kad procitam da se neka od zena namucila,sekli su je.....onda me uhvati panika :confused: :sad2:

pozic ;)

..nije november, happy-ca je najnovija sa prinovom.. :)
..ja sam samo isto tako lepo kao ona proshla pre 9 godina.. :heart:
..a nadam se da cu opet, krajem marta.. :aha:

pozic ;)

P.S. Nije Novembar nego Happy -ca ja se izvinjavam

Beba je dečkić, znamo već dugo i nikako da odaberemo ime, ja sve mislim da ćemo tek posle porođaja da se odlučimo:aha:. Ja sad počela da čitam iskustva ostalih forumašica i još se više uspaničila, neću ni da znam... Kako bude biće, samo neka on meni bude živ i zdrav a mama će već da izdrži sve za svoje zlato:heart:. Sad se samo treba čuvati ove epidemije:cmok:

Beba je dečkić, znamo već dugo i nikako da odaberemo ime, ja sve mislim da ćemo tek posle porođaja da se odlučimo:aha:. Ja sad počela da čitam iskustva ostalih forumašica i još se više uspaničila, neću ni da znam... Kako bude biće, samo neka on meni bude živ i zdrav a mama će već da izdrži sve za svoje zlato:heart:. Sad se samo treba čuvati ove epidemije:cmok:

Verovatno vec svi znaju da je decak sa ovog foruma ali veruj mi da vise ne mogu da pohvatam koja se kako zove i da li zna ili ne zna pol ,koja se porodila...itd...zato malo gnjavim ....
A kad smo kod imena...hmmm....i mi smo u istoj situaciji....

Meni svi kazu da nosim decaka,ne znam na osnovu cega su to zakljucili ali dobro ...
Bitno je samo da bude zivo i zdravo ...mada bi vise volela devojcicu hehe...
Cuvajte se gripa ,ja sam se bas uspanicila iako ne radim ...
Suprug (kako to cudno zvuci-udala sam se 25.10 pa jos nisam navikla ) radi a on je u kontaktu sa ljudima ....nadam se da ce taj grozni grip obici sve trudnjace,molim Boga za to ...
A sto se tice iskustava zena koje pisu na forumu to bolje i da ne citam,tek cu onda da se isparanoisem....

kiss

Zdravo drage moje,
toliko lepih pricica od vas a ja se grozno jutros osecam.

Popila sam onu ampulu gvozdja jutros rastvorenu u casi vode i za dve minute sve to ispovracala fuj i posle sat vremena osecam grozan ukus metala u ustima. Ne znam sta da radim, tamo pise da treba pre jela a da li bas mora na totalno prazan zeludac ili moze recimo pre rucka? I same znate kako su nam osetljivi zeludci ujutro :besna:

Uh Bojana, ne mogu baš da ti pomognem jer ja ne pijem te ampule, meni je dr. prepisao Ferum Lek za gvožđe i to pijem svaki dan u obliku sirupa posle jela, nikakve kontraindikacije nemam. Možda da se konsultuješ sa svojom dr. ukoliko ne možeš da podneseš te ampule da ti preporuči neku zamenu, sad bar svega ima na tržištu:think::cmok2:

Zdravo drage moje,
toliko lepih pricica od vas a ja se grozno jutros osecam.

Popila sam onu ampulu gvozdja jutros rastvorenu u casi vode i za dve minute sve to ispovracala fuj i posle sat vremena osecam grozan ukus metala u ustima. Ne znam sta da radim, tamo pise da treba pre jela a da li bas mora na totalno prazan zeludac ili moze recimo pre rucka? I same znate kako su nam osetljivi zeludci ujutro :besna:

Ja sam ih rastvarala u limunadi i nisu mi bile toliko gadne,ali ako povracas.....sigurno ce ti promeniti terapiju.Postoje i Ferum Lek tabletice za grickanje,mozda ce ti one pomoci.

Mene je već počela da hvata zimska depresija. :(
Ubija me ova hladnoća, ne mrdam iz kuće, doduše nemam ni kad.
Dođem s posla u 17h, onda frka oko ručka i raspremanja do 18h. Ostaje 2 sata da prčkam i raspremam po stanu, kuvam za sutra ili peglam, a treba malo odvojiti vremena da budem i sa detetom. Pripreme za spavanje počinju u 20h i borba da se Luka uspava (pošto još uvek neko mora da leži pored njega dok ne zaspi), a ne može nikako da zaspi jer slabo ide napolje da se istrči jer je bio bolestan i hladno je.
Oko 22h konačno njega rešim i taman imam vremena da se tušnem i sredim i u krevet.

I tako dan za danom, posao, kuća, kuća, posao... Nit koga vidim, nit se družim, nit živim, a zima tek počela. Baš sam jaaaako u bedaku. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back