Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve čestitke dragoj Happy-ci i njenoj momčini Filipu :D

Blago njoj i Tijani, one drže svoja lepa čeda u naručju :heart: Ja DANAS treba da se porodim po terminu, ali sam umesto kontrakcija ustala sa zapušenim nosom i bolom u grlu :sad2:
Mozete zamisliti kako mi je sad, nervoza se utrostrucila... jako sam nesto tuzna danas i stalno mi se place... Izvinite ako sad širim neku lošu energiju, ali vi ćete me najbolje razumeti...

Sve čestitke dragoj Happy-ci i njenoj momčini Filipu :D

Blago njoj i Tijani, one drže svoja lepa čeda u naručju :heart: Ja DANAS treba da se porodim po terminu, ali sam umesto kontrakcija ustala sa zapušenim nosom i bolom u grlu :sad2:
Mozete zamisliti kako mi je sad, nervoza se utrostrucila... jako sam nesto tuzna danas i stalno mi se place... Izvinite ako sad širim neku lošu energiju, ali vi ćete me najbolje razumeti...

Vidi ti nje,jos si tu.A ja bas pomislila da si otisla u bolnicu jer vidim od jutros te nema.Ne nerviraj se,hormoni ti rade,pomisli samo sta te ceka uskoro i odmah ces se oraspoloziti:heart:

rodio se Filip jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:vatromet: :klap: :heart: :super:

..bravo za mamu i filipa.. :D ..15 minuta indukcije, happy je izbegla ono shega se najvishe plashila.. :heart:

..tijana i klara - dobrodoshle kuci.. :heart: :D :vatromet:..

..kakav divan dan.. :aha:
..biljana, nemoj da si tuzna, dan-dva gore dole, sad imash dva prelepa iskustva da ti smire tremu.. :cmok2:
..ishchekujemo s tobom i navijamo da prodje brzo i lako.. :heart:

braaavooooo
svaka čast hepi, koliko se plašila indukcije :heart:
Dobrodošao Filipe :heart:
1128072sgaik5untl.gif

Dobrodošla Bojana!
Znam jako dobro tvoj problem... meni je pomagala samo šargarepica sveza, ali kratkotrajno joj je dejstvo, tako da nisam mogla bez tableta Rupurut u jednom periodu trudnoce, doktorica mi je prepisala i one su pomagale.

Probacu i ja prvo s tom sargarepicom a taj rupurut imam kuci moj muz ga ponekad koristi nisam znala da smeju trudnice da ga koriste.

Znaci ti si jos malo sa stomakom i gotovo. Ja sam prve dve trudnoce presla termin po 8 dana sa svakom. Izludela sam svako jutro dvadeset puta mi zvoni telefon i svi sa pitanjem "a jos si kuci? pa sta vise cekas..."

Probacu i ja prvo s tom sargarepicom a taj rupurut imam kuci moj muz ga ponekad koristi nisam znala da smeju trudnice da ga koriste.

Znaci ti si jos malo sa stomakom i gotovo. Ja sam prve dve trudnoce presla termin po 8 dana sa svakom. Izludela sam svako jutro dvadeset puta mi zvoni telefon i svi sa pitanjem "a jos si kuci? pa sta vise cekas..."

..bojana, ti i ja smo uskoro mame po treci put.. :aha:
..kolika su ti dechica?

Jupiiiii!!!!!
Velika dobrodoslica Klari i Filipu!!!!!!!!!
Mamama svaka cast!!!
:zurka: :orkestar: :vatromet:

Hocu i jaaaaa!!!
Jos malo...:)

Za gorusicu, pored badema i sargarepe, ispostavilo se da su odlicne galete od pirinca... Ima ih u prodavnicama zdrave hrane... Presovan pirinac, bez ikakvih dodatnih sastojaka... Ok je i ukus, a stvarno resi problem, bar je meni... Pozdrav stomacicima!

Moja bebica vristala do malopre, napokon je zaspala... :aha:
Lora mi kaze: "Mama, hajde da zamenimo ovu bebu i da uzmemo neku sto ne place..." :eek:
Objasnila sam joj da je to nasa beba i da ne mozemo da je zamenimo i da ona nece uvek da place... :heart:

:heart: :heart: :heart:
A ja sam danas pomislila kakav ste prelep prizor vas tri... Loru sa videla na slici i ostala bez reči, ti si se "polovično" otkrila (utisak je isti), tako da Klaru mogu samo zamisliti :andjeo: Što pre da staviš sliku!
Naravno da ne mislim da je sve u lepoti, ali kad vidim lepu decu sva se raznezim :aha:
Moja malena ima fine genetske predispozicije (tatu sam pažljivo birala ;) :zper: ), tako da jedva čekam da je ugledam :D

Jao Lorica nastavlja sa svojim biserima! :D:heart:

Mene u celoj priči najviše brine taj momenat oko starijeg deteta. :think:
Toliko razmišljam o tome, da pomišljam hoću li dovoljno pažnje posvećivati bati...:sad2:

Danas ja kažem mm da sam odlučila da Luku ne šaljem u obdanište tih mesec dana pred porođaj kad prestanem da radim i još mesec dana posle porođaja, dok mi babe budu pri ruci. Čisto da se dete ne oseća odbačeno kad stigne beba u kuću.
A on odmah počeo sa ovozemaljskim problemima: "Hoće li mu držati mesto u obdaništu ako ne ide 2 meseca, hoću li ja izdržati obojicu istovremeno...?"
Ej toliko frke oko velikog da ne stižem ni da brinem za malog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back