malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
mi smo uspeli da ofarbamo zekicu sto smo juce kupili.....od zuto-belog napravili plavo-zelenog.......

.....

.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.....Lepo nam spavajte!Mi sad stigli,bas sam se lepo provela,ruckali lepo,i dobila sam svasta od muzica,prelep buketic crvenih ruza 29,i prelep neseser lancome(slikacu ga) sa kremom za anti rid,i neseser za bebca mustela,unutra ima tecnost bez ispiranja za ciscenje lica i guze,pa flasa sampona za kosu i telo,i krema za guzu za crvenilo!I taman cu da imam za bolnicu za malog,jer to traze...i dobila sam sam super peglu sa presom i dasku extra veliku (siroku)!Super je bilo za ovaj rodjendan
sledeci rodjendan se nadamo za autic
![]()

......
Bas ti je pazljiv muzic...
jedva cekam u ponedeljak idem kod Brankice po uput pa u Utorak u Visegradsku...
stomak mi se spustio, danas sam ceo dan imala diareju, sekret i dalje bas jak...
), dusek i kadicu... sve ostalo bukvalno imamo... ima dovoljno odece necu da je pretrpavam odecom jer ce ako bude napredna daj Boze brzo i izrasti iz svega, tako da bolje da imam svega ok broj... sto zatreba nije tesko otici do radnje i kupiti 

angi.....kao sto pise na etiketi.....ali sam sve preglala na maximumu......
kockice koju si kadicu uzela.....

Sad mozes da se opustis i uzivas jer imas ecinu stvari...koji si krevetac izabrala, jel onaj Bambino sa zutom plocom sa strane?
Kockice, znaci pao je shoping za MarticuSad mozes da se opustis i uzivas jer imas vecinu stvari...koji si krevetac izabrala, jel onaj Bambino sa zutom plocom sa strane?
Jesi li vec kupila flashice, steriilizator i sve one stvarice sto se u apoteci kupuju?
nisam jos izabrala krevetac, ali najverovatnije cu ga kupiti u Utorak, kad budem isla kod Milana na CTG i pregled...
posto mi se taj 1 u Visegradskoj mnogoooo svideo! 

ceo dan se igra, namesta, stuca, ma uzivancija... 

Kockice,
Super,jos krevetac i martica moze da dodje
Kad ces da uslikas te stvarcice,obecala si![]()
jedino sto mogu da uradim je da uzmem mamin telefon, njena kamera je bolja nego na mom, pa cu da uslikam
ajd probacu to danas da odradim... 

videcu kako ce biti danas,sutra cu to napomenuti babici!
Kockice,
Super,jos krevetac i martica moze da dodje![]()

cao....
evo slikala sam neke stvari, nisam uspela sve, iskreno mrzi me i ne mogu da se sagnem da vadim sve sad ali evo sad cu postaviti neke slike...