Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo nam spavajte!Mi sad stigli,bas sam se lepo provela,ruckali lepo,i dobila sam svasta od muzica z:D ,prelep buketic crvenih ruza 29,i prelep neseser lancome(slikacu ga) sa kremom za anti rid,i neseser za bebca mustela,unutra ima tecnost bez ispiranja za ciscenje lica i guze,pa flasa sampona za kosu i telo,i krema za guzu za crvenilo!I taman cu da imam za bolnicu za malog,jer to traze...i dobila sam sam super peglu sa presom i dasku extra veliku (siroku)!Super je bilo za ovaj rodjendan z:mrgreen: sledeci rodjendan se nadamo za auticz;)
:klap::klap::klap:......

hvala vam svima puno... angi,hvala za kalendar, pa po tome je moja beba dosta veca... uh, da nisam i ja imala jednu laznu???? termin mi je 1.6. prva mi je beba, a planiram jos 4!!! :-) zvace se masa ili sanja... cmokic za sve...

Suzo, Kolika ti je beba i koja si nedelja?Glasam za Mashu!

Boznita,
Super poklonciciz:) Bas ti je pazljiv muzic...

Margo,
Na koliko si stepeni prala stvari za bebu? Mene buni sto na zekama pise 45C, to je bas malo...

Evo i nas dve :cao:
Krvna slika mi je dobra, dioptrija dobra (malo visa nego inace ali ok), ledja+karlica+noge(iako nisu otecene) me ubise... :sad2: jedva cekam u ponedeljak idem kod Brankice po uput pa u Utorak u Visegradsku... :aha: stomak mi se spustio, danas sam ceo dan imala diareju, sekret i dalje bas jak...

Inace smo buduca baba i ja danas bile u Aksi na Medakovicu i nakupovale sve i svasta, ostalo je jos samo da se kupi krevetac (posteljinu smo kupili danas lepu zutu sa medama! :heart:), dusek i kadicu... sve ostalo bukvalno imamo... ima dovoljno odece necu da je pretrpavam odecom jer ce ako bude napredna daj Boze brzo i izrasti iz svega, tako da bolje da imam svega ok broj... sto zatreba nije tesko otici do radnje i kupiti :aha:

Izgleda da dobijamo nosiljku i kolica od moje tetke... eto ne moram i o tome da razmisljam...
Uh sva sam vam na kraj coska... umorna i sva u bolovima... jedva cekam utorak...
CMOK svima!!! :cmok:

Evo i nas...Bili smo u Meku na Terazijama na rodjendanu...Nenormalna guzva u Meku, uzas...
Nadam se da nisam navatala neki virus...

Kockice, znaci pao je shoping za Marticuz:) Sad mozes da se opustis i uzivas jer imas ecinu stvari...koji si krevetac izabrala, jel onaj Bambino sa zutom plocom sa strane?
Jesi li vec kupila flashice, steriilizator i sve one stvarice sto se u apoteci kupuju?

Ja sledee nedelje imam dve slave i rodjendan mog dragog...Nadam se da cemo uspeti da odemo jedan dan opet u shopping...

Kockice, znaci pao je shoping za Marticuz:) Sad mozes da se opustis i uzivas jer imas vecinu stvari...koji si krevetac izabrala, jel onaj Bambino sa zutom plocom sa strane?
Jesi li vec kupila flashice, steriilizator i sve one stvarice sto se u apoteci kupuju?

Da da pao je shopping :aha: nisam jos izabrala krevetac, ali najverovatnije cu ga kupiti u Utorak, kad budem isla kod Milana na CTG i pregled... :klap: posto mi se taj 1 u Visegradskoj mnogoooo svideo! :D
Flasice sam kupila 2, jednu malu i jednu veliku, sterilizator nisam niti cu jos uvek, jer se flasice daju i iskuvati na lep staromodan nacin, ne treba mi ta spravica za sad, a sve sto mi treba u apoteci cu da kupim isto tek posto popricam sa Milanom i on mi da njegove instrukcije i listu... iako sam mrezaste uloske vec kupila, vatice za grudi one sto upijaju i jos par sitnica... :aha:
U sustini kao sto vidis minimalno sam opterecena tom kupovinom, sve sto zatreba lako se da kupiti, necu da trosim sad pare uzalud ni na sta... jer iskreno mislim da mnogo toga je cisto samo da se izmuzu pare, a nije 100% potrebno, pa evo kako smo mi zivi, zdravi, pravi, a nismo imali hiljadu dzidza bidza z:plez:

Nadam se da ste sve dobro... Maki danas uziva 200 na sat :mrgreen: ceo dan se igra, namesta, stuca, ma uzivancija... :klap:
CMOK!!! :cmok:

Dobro jutro...
Mi smo upravo klopali pa cemo u nabavku, sve smo pojeliz;)

Kockice,
Ako imas mleka ne trebaju ti uopste flashice za pocetak...Mi kupili onu malu za vodu samo...Evo, moja drugarica doji bebu i sad ima tri meseca i nema flashice...Ako zatreba lako je kupiti...Sterilizatori su mnogo prakticniji jer se od otkuvavanja stvara mnogo kamenca...
Ali to treba sve prvo videti da li treba ili ne...
Ja cu mozda uzeti od drugarice onaj veliki, treba da premerim jel imam mesto u kuhinji...Ako ne, kupicemo za mikrotalasnu, kosta oko 1500din, nije mnogo...

Boni,
Kako si, kako nogice?

Angi,
samo mislis na skitnju z:p
Ja sam onako,nesto sam bas umorna,a noge,pa evo sinoc desna je bila otecena ali ne bas puno ali leva uzas,nisam mogla da hodam,kao da imam ciglu na nozi,sve do kolena otekla,uplasila sam se dal nema veze sa srcem,pa smo hteli da idemo u hitno,al evo sad gledam malikice se smanjila,al jos uvek je nedaj boze z:cry: videcu kako ce biti danas,sutra cu to napomenuti babici!z:hi:

ovo je desni deo komode u kojem su dole Pampers pelene one prve, cebence u kojem cemo je ususkati kad budemo izlazili iz bolnice, gore kozmetika, 2 flasice, njene prve igrackice, vlazne maramice, cistac za flasice, uopsteno kozmetika, e da i toplomer za kadicu... :aha:

i evo da vam pokazemo nesto odece... haljinica siva sa roze potkosljum i dzempercicem i ovo bez belo "Born this cute" je meni licno omiljeno!!! :zaljubljena: u tom bez cemo je i izvuci iz bolnice :klap: :D kapica je genijalna, patikice od bake poklon preslatke, imamo cak i Mini Maus duks sa kapuljacom ko prava! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back