malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
sto na carski.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodosla Snezana! Ovde ćeš saznati mnogo toga što nemaš koga da pitaš i moći da razmeniš svoja iskustva sa prošlim i budućim trudnicama.
Bila sam juče na UZ ali izašla pomalo razočarana. Još nisam saznala pol bebe jer je ponovo okrenula guzu. Beba je inače sve u redu ali po merenjima uvek kasni 5-6 dana tako da je moguće da mi je ovulacija nastupila kasnije a samim tim ću se kasnije i poroditi. Radili su mi ekspertni UZ i videli da je posteljica nisko usađena. Kažu da bi to moglo da se koriguje lekovima tako da sada pijem Gynipral a ako mi taj lek izazove aritmiju i drhtavicu onda i Verapamil. Drugarice su mi iz iskustva rekle da sada moram malo više da odmaram, da se ne saginjem i ne dižem ništa teško. Meni je to malo teško da ispoštujem, naročito da se odreknem šetnji. Doktori mi nisu ništa rekli. Sada sam malo u strahu zbog svega i ne bih volela da imam te drhtavice i aritmije. Čitala sam da sa porastom materice i njenim podizanjem podiže se i posteljica a ako se to ne desi onda moram na carski.Da li je neko od vas imao spuštenu posteljicu i neke komplikacije zbog toga?
nije ni vazno......nama nije bilo vazno sta je....ali sad nam je ok sto znamo i lepo mu se obacamo sa decko........
sta imas sina ili ceru.....koliko ima godinica.......
samo margo nemoj to pokazivati detetu posle kad udje u pubertet umrece od blama... 
Uh, vi ste staro drustvo, jel mogu i ja da upadnem malo????
Prvo vam svima cestitam na trudnocama, vidim, ja sam malo duze trudna....vec 30 nedelja....sljedece sedmice mi je kontrola pa cu da vam javim najnovije vijesti iz nesvjesti.
Inace, vidim ima jos zenica koje nisu dobile puno tezine, ja do sada 3 kg.....sta znam, ja se ne sekiram, doca kaze da je to ok dok god beba dobro raste i razvija se......
Kako spavate?
Imate li bolove u ledjima? Kako se borite sa tim?
I zgaravica?????? Ima li ko kakav narodni lijek? Jela sam bademe, suve zobene pahuljice....dzaba....sinoc uzela prvi rennie......sve kao hocu bez ljekova da prodjem trudnocu....al nisam izdrzala....
Pozdravljam vas sve!

sa spavanjam imam problema sto ne mogu bas uvek da se namestim, ali se trudim... evo bas sinoc kad sam se okretala me je tako preseko stomak
uh...Ima li jos koga sa niskom posteljicom....meni gin nece da kaze puno...da se ne sekiram kaze......a na netu samo nalazim horor price........

Imam sina....od 10 godina.....ma, mali covjek vec.....sada mi je vec velika pomoc on.
malo je veleika razlika...al tako htio zivot.....
on sad bas moze da ti pomogne, ne trazi paznje toliko koliko bi malo dete... ma superica... 

a meni zuji u uvetu upravo 

Pritisak 145/79...a meni zuji u uvetu upravo
dobro tek sam ustala, popila lekic, sad cu da odem po dorucak!
Jaooo da devojke moj srecan broj je 8, a danas do termina je jos 88 dana!![]()
![]()
![]()

mrdaju li vam se bebe nocu?
idete li na neke trudnicke gimnastike i sl?

A i imam dobar metabolizam.