phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Krevetici u boji su toliko skupi jer su od medijapana, ko je pravio kuhinju zna kakva je razlika u ceni kada su ti frontovi kuhinjskih elemenata od medijapana...
A za trudnice koje su blizu Zemuna ima jedna radnjica koja je solidno natrpana, nista posebno ali moze da se nadje maltene sve na jednom mestu po pristupacnim cenama, koga zanima pisacu.
A ako neko trazi i skuplje varijante u Glavnoj u Zemunu i Robnoj i Modnoj kuci moze da probere, a sve je na 5 min peske jedno od drugog
A za trudnice koje su blizu Zemuna ima jedna radnjica koja je solidno natrpana, nista posebno ali moze da se nadje maltene sve na jednom mestu po pristupacnim cenama, koga zanima pisacu.
A ako neko trazi i skuplje varijante u Glavnoj u Zemunu i Robnoj i Modnoj kuci moze da probere, a sve je na 5 min peske jedno od drugog

a ja panicim odmah kad to vidim jer imam hemoroide ponekad i znaci kad to pukne... 

Kako ste danas? Ja sam ok, nocas bebac nije ludovao...
a i lose sam spavala,nisam mogla nikako ni na levoj ni na desnoj strani da spavam a ni na ledja 

ne znam vala stvarno vise sta da radim sa tim spavanjem, umesto da se sad odmaram, dok Maki ne dodje, ja cu se izgleda tek naspavati KAD ona dodje...