malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
sto ides u bolnicu......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ides u bolnicu......
Dobro jutro.. samo da vam se javimo rekao dr d aidemo u bolnicu( shmrc cujemo se kad se vratim.. Pusa za sve mame i bebe
![]()

Cao ljudi, kako ste? Nije mi radio net pa nisam mogla da vam se javim...Bila sam kod dr da pogleda rezultate od dabl testa i opet me ceka amniocenteza... Mozda sam vam vec rekla za to. U petak imam razgovor kod geneticara pa ce mi raditi ili u petak ili sledece nedelje. A Stefanu rodjendan u ponedeljak, samo da me ne zakaci bas...
Rana od vadjenja umnjaka me jos uvek boli. Upala mi hrana pa sam juce isla kod zubara da mi to cisti, i danas moram ici opet. Umesto da je stavio 2 koncica i cao, ne bi bilo problema...

pa osjecam jake kontrakcije jeste da je samo povremeno ali valjda ne smijem,i tvrd mi je stomak skroz..

za tebe stefu i bebca!

Cao svima! Evo da se i mi javimo, nema nista novo, tu smo, citamo sta pisete.
Veliki poljubac svima, a posebno Kockici!
Bonzita, jeli to tvoja rodjena sestra sto je isto trudna sada?![]()
!Ma bice sve ok,mora da bude!
Caos!
Da,moja rodjena sestra,doca kaze da je sve u redu sa bebom,a i ove mere sa ultrazvuka su ok ,malo je beba vece zato je trebalo pre da se uradi dabl test,sad jos cekamo rezultate od krvi!Ma bice sve ok,mora da bude!
![]()

Kockice,
Kako si nam,jer se javlja martica?![]()
Cao svima! Evo da se i mi javimo, nema nista novo, tu smo, citamo sta pisete.
Veliki poljubac svima, a posebno Kockici!
Bonzita, jeli to tvoja rodjena sestra sto je isto trudna sada?![]()
Umorna sam dosta, jer malo spavam, prosto ne mogu da zaspim... ali inace ok... evo bas sam merila pritisak 138/79 i puls 80... znaci lekovi deluju... kontrakcije isto nemam, a Maki mi skakuce i udara lepo... jos mi se jutros oko 5h ujutru ucinilo da stuca... eto za 3 dana nas dve ulazimo u 7. mesec... bravo mi...
svima...Bice OK, nemojte se brinuti.
Jao, sto je to divno, pa deca ce biti vrsnjaci!![]()
![]()

Bravo!eto za 3 dana nas dve ulazimo u 7. mesec... bravo mi...
A mi u petak ulazimo u sesti. 
Drzi se,i meni je bio puno tvrd stomak,to hoce kad se ima kontrakcije,pogledace te na ultrazvuk i dace ti lekove za kontrakcije i sigurno reci da bas mirujes,bice sve ok,samo ipak idi kod doce!Cuvaj se i javi nam kako je proslo kod doce![]()
Steffice,
Nemoj da jedes na tu stranu gde ti je bio umnjak,malkice pripazi,zao mi je sto ides na amino,mlada si,sigurno je samo lazna uzbuna kao i sa stefanom,ali bolje da i to prebrines nego da se brines i nerviras do kraja trudnoce!Kazi mi je koliko ti je bio nt sa stefom?Mojoj sestri je 2,2mm jeste da je radila kasno 13+6dana,ali doca kaze da je dobro jedino ceka rezultate od krvi pa da se uporede!Koliko si ti cekala rezultate od dabl testa?Za koliko dana normalno treba da su gotovi?Doca joj rekao za nekoliko dana,a bila je u subotu.Cuvaj seza tebe stefu i bebca!
![]()
Umorna sam dosta, jer malo spavam, prosto ne mogu da zaspim... ali inace ok... evo bas sam merila pritisak 138/79 i puls 80... znaci lekovi deluju... kontrakcije isto nemam, a Maki mi skakuce i udara lepo... jos mi se jutros oko 5h ujutru ucinilo da stuca... eto za 3 dana nas dve ulazimo u 7. mesec... bravo mi...
Goran je hvala Bogu van zivotne opasnosti, tako da sam i tu smirenija, a on nece da mu iko dodje tamo, ja sam rekla da mu kazu ako hoce poslacu mu mamu, on to odbija...
svima...

Bravo!A mi u petak ulazimo u sesti.
![]()

Vidis pritisak ti je dobar,gogi je bolje,maki uziva i raste,zato se sad opusti,probaj preko dana da malo odspavas,znacice ti puno!![]()

Ovde je 17. maj Dan Drzavnosti, opste slavlje sirom zemlje, onaj ko slavi rodjendan ima najbolju zurku!Hvala ti
Da, bice vrsnjaci,njoj je termin 17maja,znaci samo dva mes razlika![]()
Bas lepo, jeli zna ona da li je devojcica ili decak? 
Jao i ja jedva cekam... bravo i za vas...
Da hvala Bogu sve je ok... probacu da odspavam danas malo, napravicu nam toplu cokoladu ususkacu se u krevet uz neku dobru knjigu i to je uvek palilo...![]()

Ovde je 17. maj Dan Drzavnosti, opste slavlje sirom zemlje, onaj ko slavi rodjendan ima najbolju zurku!Bas lepo, jeli zna ona da li je devojcica ili decak?
![]()
zet ne zeli da zna pol,sve mu je jedno,hoce da bude iznenadjenje,ali seka i mi svi smo bas radoznali 
Nezna jos,valjda je rano,na sledecoj kontrolici za 4ned ce joj reci,zavisi ako bebac ne okrene guzuzet ne zeli da zna pol,sve mu je jedno,hoce da bude iznenadjenje,ali seka i mi svi smo bas radoznali
[/QUOTE
Pa vi kad saznate, nemojte da kazete zetu, kad vec hoce iznenadjenje!![]()
eh kad su trudnice zeljne svega pa neznaju kad im je dosta 

Jao, za mucnine me ne pitaj.Nejedem cokoladu,ali toplu DA,svaki dan je pijem,nego sam ova dva dana bas preterala sa kolacima,moji mi poslali,osecam da ce mi puci stomak,kao lopta sam em od bebca em od hrane,jedva sam spavala,rekla sam danas nista nejedem,evo jutros sam samo popila solju mleka i kroasan jedan i to je to,al imam neke mucnine,i gorusicu,osecam da mi je zeludac pun,nemoze da vari,strasnoeh kad su trudnice zeljne svega pa neznaju kad im je dosta
![]()
Nocu po pet puta ustajem na WC i onda se motam okolo, popijem gutljaj soka ili bilo sta, jer mi je muka da ne mogu ponovo zaspati. Onda ustanem ujutro sa mucninom, pojedem neku vocku, da mi kao bude bolje, al ne pomaze. Onda doruckujem, nadajuci se da ce proci, ali ne prolazi, evo upravo sad se grozno osecam. Cekam popodne...Cestitamo!Eeej pa mi sutra imacemo 5punih mes i krecemo sa sestim![]()
Kako brzo prolaze dani![]()

.
. kupila sam onaj aparat za merenje pritiska i sad merim stalno. uglavnom se krece oko 115/70, sto je super. sta radi tenzija, kod doktorke mi uvek skoci...