Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao ljudi, kako ste? Nije mi radio net pa nisam mogla da vam se javim...Bila sam kod dr da pogleda rezultate od dabl testa i opet me ceka amniocenteza... Mozda sam vam vec rekla za to. U petak imam razgovor kod geneticara pa ce mi raditi ili u petak ili sledece nedelje. A Stefanu rodjendan u ponedeljak, samo da me ne zakaci bas...
Rana od vadjenja umnjaka me jos uvek boli. Upala mi hrana pa sam juce isla kod zubara da mi to cisti, i danas moram ici opet. Umesto da je stavio 2 koncica i cao, ne bi bilo problema...

Dobro jutro.. samo da vam se javimo rekao dr d aidemo u bolnicu :(( shmrc cujemo se kad se vratim.. Pusa za sve mame i bebe:heart:

Predpostavljam da je zbog kontrakcija... ako ti je dr rekao da treba, molim te slusaj ga, javi nam se kad se vratis, a do tad ti drzimo fige da sve bude u redu... :heart:

Cao ljudi, kako ste? Nije mi radio net pa nisam mogla da vam se javim...Bila sam kod dr da pogleda rezultate od dabl testa i opet me ceka amniocenteza... Mozda sam vam vec rekla za to. U petak imam razgovor kod geneticara pa ce mi raditi ili u petak ili sledece nedelje. A Stefanu rodjendan u ponedeljak, samo da me ne zakaci bas...
Rana od vadjenja umnjaka me jos uvek boli. Upala mi hrana pa sam juce isla kod zubara da mi to cisti, i danas moram ici opet. Umesto da je stavio 2 koncica i cao, ne bi bilo problema...

Znaci opet amnio... pa dobro, ako mora sta je tu je, izdrzaces! Jaka si ti... a malom princu cu cestitati u ponedeljak... :cmok:

pa osjecam jake kontrakcije jeste da je samo povremeno ali valjda ne smijem,i tvrd mi je stomak skroz..

Drzi se,i meni je bio puno tvrd stomak,to hoce kad se ima kontrakcije,pogledace te na ultrazvuk i dace ti lekove za kontrakcije i sigurno reci da bas mirujes,bice sve ok,samo ipak idi kod doce!Cuvaj se i javi nam kako je proslo kod doce :heart::heart::heart::heart:

Steffice,
Nemoj da jedes na tu stranu gde ti je bio umnjak,malkice pripazi,zao mi je sto ides na amino,mlada si,sigurno je samo lazna uzbuna kao i sa stefanom,ali bolje da i to prebrines nego da se brines i nerviras do kraja trudnoce!Kazi mi je koliko ti je bio nt sa stefom?Mojoj sestri je 2,2mm jeste da je radila kasno 13+6dana,ali doca kaze da je dobro jedino ceka rezultate od krvi pa da se uporede!Koliko si ti cekala rezultate od dabl testa?Za koliko dana normalno treba da su gotovi?Doca joj rekao za nekoliko dana,a bila je u subotu.Cuvaj se :kiss: za tebe stefu i bebca!:cao:

Cao svima! Evo da se i mi javimo, nema nista novo, tu smo, citamo sta pisete.
Veliki poljubac svima, a posebno Kockici! :cmok:
Bonzita, jeli to tvoja rodjena sestra sto je isto trudna sada? :)

Caos!
Da,moja rodjena sestra,doca kaze da je sve u redu sa bebom,a i ove mere sa ultrazvuka su ok ,malo je beba vece zato je trebalo pre da se uradi dabl test,sad jos cekamo rezultate od krvi :sad2: !Ma bice sve ok,mora da bude!:cao:

Kockice,
Kako si nam,jer se javlja martica?:cmok:

Cao svima! Evo da se i mi javimo, nema nista novo, tu smo, citamo sta pisete.
Veliki poljubac svima, a posebno Kockici! :cmok:
Bonzita, jeli to tvoja rodjena sestra sto je isto trudna sada? :)

:cao: Umorna sam dosta, jer malo spavam, prosto ne mogu da zaspim... ali inace ok... evo bas sam merila pritisak 138/79 i puls 80... znaci lekovi deluju... kontrakcije isto nemam, a Maki mi skakuce i udara lepo... jos mi se jutros oko 5h ujutru ucinilo da stuca... eto za 3 dana nas dve ulazimo u 7. mesec... bravo mi...
Goran je hvala Bogu van zivotne opasnosti, tako da sam i tu smirenija, a on nece da mu iko dodje tamo, ja sam rekla da mu kazu ako hoce poslacu mu mamu, on to odbija...
:cmok: svima...

Drzi se,i meni je bio puno tvrd stomak,to hoce kad se ima kontrakcije,pogledace te na ultrazvuk i dace ti lekove za kontrakcije i sigurno reci da bas mirujes,bice sve ok,samo ipak idi kod doce!Cuvaj se i javi nam kako je proslo kod doce :heart::heart::heart::heart:

Steffice,
Nemoj da jedes na tu stranu gde ti je bio umnjak,malkice pripazi,zao mi je sto ides na amino,mlada si,sigurno je samo lazna uzbuna kao i sa stefanom,ali bolje da i to prebrines nego da se brines i nerviras do kraja trudnoce!Kazi mi je koliko ti je bio nt sa stefom?Mojoj sestri je 2,2mm jeste da je radila kasno 13+6dana,ali doca kaze da je dobro jedino ceka rezultate od krvi pa da se uporede!Koliko si ti cekala rezultate od dabl testa?Za koliko dana normalno treba da su gotovi?Doca joj rekao za nekoliko dana,a bila je u subotu.Cuvaj se :kiss: za tebe stefu i bebca!:cao:

Jao, ne mogu da se setim koliko je bilo sa Stefom, sada je nt bio 1,4 sto je normalno, a radila sam u 13. nedelji. Rezultat od dabl testa sam cekal 2 dana...Sada mi je po tom testu PAPP-A u normalnim granicama, dok je bHCG malo povisen, granica je 1.8 a meni je 2.22.. To je nesto minimalno, sa Stefanom je npr, to bilo 4.75. Ma, bicu mirnija kad dobijem rezultate od amniocenteze...

:cao: Umorna sam dosta, jer malo spavam, prosto ne mogu da zaspim... ali inace ok... evo bas sam merila pritisak 138/79 i puls 80... znaci lekovi deluju... kontrakcije isto nemam, a Maki mi skakuce i udara lepo... jos mi se jutros oko 5h ujutru ucinilo da stuca... eto za 3 dana nas dve ulazimo u 7. mesec... bravo mi...
Goran je hvala Bogu van zivotne opasnosti, tako da sam i tu smirenija, a on nece da mu iko dodje tamo, ja sam rekla da mu kazu ako hoce poslacu mu mamu, on to odbija...
:cmok: svima...

Vidis pritisak ti je dobar,gogi je bolje,maki uziva i raste,zato se sad opusti,probaj preko dana da malo odspavas,znacice ti puno!:cao:

Bravo! :klap: A mi u petak ulazimo u sesti. :zurka:

Jao i ja jedva cekam... bravo i za vas... :zurka:

Vidis pritisak ti je dobar,gogi je bolje,maki uziva i raste,zato se sad opusti,probaj preko dana da malo odspavas,znacice ti puno!:cao:

Da hvala Bogu sve je ok... probacu da odspavam danas malo, napravicu nam toplu cokoladu ususkacu se u krevet uz neku dobru knjigu i to je uvek palilo... :heart:

Nejedem cokoladu,ali toplu DA,svaki dan je pijem,nego sam ova dva dana bas preterala sa kolacima,moji mi poslali,osecam da ce mi puci stomak,kao lopta sam em od bebca em od hrane,jedva sam spavala,rekla sam danas nista nejedem,evo jutros sam samo popila solju mleka i kroasan jedan i to je to,al imam neke mucnine,i gorusicu,osecam da mi je zeludac pun,nemoze da vari,strasno :( eh kad su trudnice zeljne svega pa neznaju kad im je dosta :rumenko:

Nejedem cokoladu,ali toplu DA,svaki dan je pijem,nego sam ova dva dana bas preterala sa kolacima,moji mi poslali,osecam da ce mi puci stomak,kao lopta sam em od bebca em od hrane,jedva sam spavala,rekla sam danas nista nejedem,evo jutros sam samo popila solju mleka i kroasan jedan i to je to,al imam neke mucnine,i gorusicu,osecam da mi je zeludac pun,nemoze da vari,strasno :( eh kad su trudnice zeljne svega pa neznaju kad im je dosta :rumenko:
Jao, za mucnine me ne pitaj. :cry: Nocu po pet puta ustajem na WC i onda se motam okolo, popijem gutljaj soka ili bilo sta, jer mi je muka da ne mogu ponovo zaspati. Onda ustanem ujutro sa mucninom, pojedem neku vocku, da mi kao bude bolje, al ne pomaze. Onda doruckujem, nadajuci se da ce proci, ali ne prolazi, evo upravo sad se grozno osecam. Cekam popodne...

dobar dan svima!

ja samo da se javim u prolazu :bye:
juce i danas me spopala neka glad neopisiva i jela sam k'o mecava. pravila sam risotto koji je super ispao, pa sam sve sama pojela :rumenko:.

kockice, samo hrabro, kad si izdrzala sve ovo do sad, preguraces i sve ostalo. ja sam ti vec rekla da si ti neunistiva :heart:. kupila sam onaj aparat za merenje pritiska i sad merim stalno. uglavnom se krece oko 115/70, sto je super. sta radi tenzija, kod doktorke mi uvek skoci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back