Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa elem drage nase, Kockica i ja ostajemo u Kini jos najmanje 7 dana... :sad2: :thumbdown: stvarno iako mi svi govorite da se ne nerviram, KAKO da se ne nerviram?! :dash: kao sad treba da cekam kraj Olimpijade da se sve oko viza i ulaska u Kinu malo smiri pa tek onda smem kuci... znaciiii... aaaaaaaa :otkacio: :otkacio: :otkacio:

E pa elem drage nase, Kockica i ja ostajemo u Kini jos najmanje 7 dana... :sad2: :thumbdown: stvarno iako mi svi govorite da se ne nerviram, KAKO da se ne nerviram?! :dash: kao sad treba da cekam kraj Olimpijade da se sve oko viza i ulaska u Kinu malo smiri pa tek onda smem kuci... znaciiii... aaaaaaaa :otkacio: :otkacio: :otkacio:

Dobro, dobro kockice, polako...tih nedelju dana ne znace mnogo, gledaj to sa lepse strane, bices nedelju dana duze sa muzicem, koliko se posle necete videti...iskoristite lepo tih nedelju dana...

Dobro, dobro kockice, polako...tih nedelju dana ne znace mnogo, gledaj to sa lepse strane, bices nedelju dana duze sa muzicem, koliko se posle necete videti...iskoristite lepo tih nedelju dana...

Nazalost nije sve tako jednostavno... manje vise uzivanje, nego se sad stvarno vise pocinjem bojati! Sta ako opet prokrvarim?! Verujte mi ni 100 konja me nece naterati opet u bolnicu! Nemam ovde sta da jedem, nemam nista... oprostila sam se od muza, sad moram opet... aman zaman i Kockica i ja mrzimo Kinu sad vec a nikako da odem... znaci... :dash:

strasno....
ja sam dva meseca krvarila svaki drugi dan po malo.....od srede nista.....
da li su ti radili UZ pre saveta da uradis abortus?????

Oooo daaa... 2 puta sam krvarila, jednom u julu pa onda u avgustu a na UZu je bebac super... nista mu ne fali ovako kad pogledas, cak se i pomera, rad srca super, sve milina... ali kinezi su tipa ima nas puno pa 1, 2 abortusa nije nista :eek: ma uzas... pa kao dodju 3 lekara i svaki lekar mi trvdi svoju pricu, da imam ili nemam ovo ili ono a ja sve vise zbunjena, zabrinuta i pod stresom... :dash:

ma....vazno je da je beba ok.....
ovde pa niko osim mene ne dize frku sto krvarim....

Pa pazi ja bih volela da samo znam razlog zasto krvarim, pa cu prestati da panicim... a ne ono pa mi ne znamo nista ali ajd ti abortiraj zdravu bebu... plus ovde nemaju ni double ni triple test, gladujem non stop jer je Kina uzas sto se hrane tice, pijem lekove na kojima sve pise na kineskom pa ne znam ni sta pijem... samo da se vratim kuci i bice sve bolje... :dash: :sad2:

meni se zna sta je.....hematomi.....ali svaki put se uplasim....
cim dodjes kuci sve ce biti lakse....

Pa ja sve mislim da je neka cista ili nesto videlo bi se to valjda na UZu :eek: :eek: :eek: ali vec sam i negde napomenula da ja to krvarenje dobijam na 30ti dan svakog meseca evo vec 2 meseca zaredom, pa se pitam da nije mozda menstruacija... zato sto je i sveza krv kad izlazi... elem bas se istripujem kad prokrvarim da ne izgubim bebu :sad2:

Pa ja sve mislim da je neka cista ili nesto videlo bi se to valjda na UZu :eek: :eek: :eek: ali vec sam i negde napomenula da ja to krvarenje dobijam na 30ti dan svakog meseca evo vec 2 meseca zaredom, pa se pitam da nije mozda menstruacija... zato sto je i sveza krv kad izlazi... elem bas se istripujem kad prokrvarim da ne izgubim bebu :sad2:

Kockoce nemoj da se nerviras, stres utice na bebu... Sve ce biti ok... Znam dosta zena koje su dobijale u trudnoci... iako jos uvek licno nemam iskustva mislim da je bebi potreban mir... mazi stomacic i uzivaj... a i brzo ces kuci... pozzz:bye:

Kockoce nemoj da se nerviras, stres utice na bebu... Sve ce biti ok... Znam dosta zena koje su dobijale u trudnoci... iako jos uvek licno nemam iskustva mislim da je bebi potreban mir... mazi stomacic i uzivaj... a i brzo ces kuci... pozzz:bye:

Hvaja vam cvima... :sad2: :cmok: :heart: nadam se samo da ce sve biti ok... znaci paranoja mi samo raste sto duze samo ovde... :dash:

Inace moj dragi muz sad svima prica kako je Srbija obecana zemlja, u njoj samo tece med i mleko i sve je naj naj... bukvalno se tako osecamo... :worth:

Kockice,

drugarica moje sestre je 4 meseca u trudnoci imala "menstruaciju" i rodila zdravu bebu. To se izgleda desava, vise slucajeva sam cula. Jeste freeky:confused:, ali valjda ti se nece vise ponavljati. Pretpostavljam da pijes neki progesteron.
Sta ima sa vizom?

Ja danas usla u 9.nedelju. jos mi se ne vidi nista, malo ja primetim da se kao zaoblio stomacic kad se tusiram. Hrana mi se i dalje gadi al jedem na silu i pospana sam stalno...Bas sam lepo dremala uz Olimpijadu za vikend:) Jedva cekam ultrazvu za 10 dana da vidim mini bebu:D

Maslacak, cestitam!!!!!!! Javi kako se zove sincic.

Kockice,

drugarica moje sestre je 4 meseca u trudnoci imala "menstruaciju" i rodila zdravu bebu. To se izgleda desava, vise slucajeva sam cula. Jeste freeky:confused:, ali valjda ti se nece vise ponavljati. Pretpostavljam da pijes neki progesteron.
Sta ima sa vizom?

Da znas da jeste bas bas freaky... :dash: :eek: ali smiruje me forum i sve zene na njemu, pa se opustim posle nekog vremena iako panicim... :sad2: pijem progesteron 2 puta dnevno po 1 pilulicu... za sad nema ni t od traga krvi... :ok: samo sto mi je hrana sve veci problem... toliko mi je muka Kine i njihove hrane da isuvise malo jedem... videcu kako i sta dalje... :dash: cmoook :heart: :cmok:

Eee daa i drago mi je za bebce i da si ti kolko tolko ok... :heart: :heart: :heart:

Inace moj dragi muz sad svima prica kako je Srbija obecana zemlja, u njoj samo tece med i mleko i sve je naj naj... bukvalno se tako osecamo... :worth:

Samo da te podsetim da ovde ne tece samo med i mleko i nije sve naj naj... i ovde ti tri lekara kazu pet razlicitih misljenja... Cisto da ne idealizujes previse, pa da se razocaras kad se vratis i setis se kako je. :mrgreen:

Verovatno samo dobijas mecu, sto nije nista opasno i sasvim je normalno... samo opusteno i sve ce biti ok :okok:

Samo da te podsetim da ovde ne tece samo med i mleko i nije sve naj naj... i ovde ti tri lekara kazu pet razlicitih misljenja... Cisto da ne idealizujes previse, pa da se razocaras kad se vratis i setis se kako je. :mrgreen:

Verovatno samo dobijas mecu, sto nije nista opasno i sasvim je normalno... samo opusteno i sve ce biti ok :okok:

Ma znam ja da nije sve med i mleko... njega vise drma nostalgija nego mene... ali sam 100% sigurna da iako imaju razlicita misljenja nasi lekari znaju bolje od Kineza da ustanove sta se desava... :sad2:

Da to za mecu i ja mislim... samo ne znam vise ni sama dal da idem ovde u Kini u bolnicu ako opet prokrvarim... kastriracu se tamo majke mi! :dash:

hvala :)
sad smo u 19. nedelji i veooooooma smo zivahni :)
mucnine su mi pocele u trecem mesecu ,a ja taman mislila da sam se ovog puta provukla,pre 2 nedelje su prestale inace smo fenomenalno,termin nam je 8.januar....
i neverovatno sam radoznala kako ce starija cerkica reagovati na seku (sad ima 14 meseci)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back