esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
sto misu,sta faliHahahahaha pa bas ti hvala![]()
![]()
kad ti stavimo pola kutije tih cuditvornih vaginaleta ima da se porodis cim prvi put kines
a ja cu da spremim perce da te golicam po nosu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto misu,sta faliHahahahaha pa bas ti hvala![]()
![]()
a ja cu da spremim perce da te golicam po nosu
sto misu,sta fali
kad ti stavimo pola kutije tih cuditvornih vaginaleta ima da se porodis cim prvi put kinesa ja cu da spremim perce da te golicam po nosu
![]()

lujko moja genijalnaaaa...

ajd pusti to povrce dodji na jedan dobar Srpski suljpa sa sve suvim kolenicama

a da ti posaljem by skype![]()

Kinezi poceli a sad i ti
ako mi fotku tog suljpa posaljes na skype ja ne odgovaram vise za svoje postupke prema Kineskoj Imigracionoj Ustanovi ili sta vec... 

dobro de, ajd poslacu ti samo da pomirises![]()

ajd dobro,sledeci put cu da pisem da jedem hrskave zablje batacice mlaaaac![]()

eh kad bi samo znala kako je to ukusno,al dobro, suljpa je prva liga,samo sto je mnogo vruc pa ispekoh jezik hhahhahaaa

de viiiiiiiiiiil![]()

Ako bude mesta,jer Nikola zauzme skoro ceo krevet i onda me lepo izgura do ivice svojim dupencetom jer je veliki decko i voli da pavka sami onda se mama ukoci,pa ne moze da ustane.E kad mi dosadi ja ga lepo prebacim u njegov kevetac i on spavka po malo sa svih strana (promeni u toku noci svih 360C)
![]()
Ajdeee Nidzooo guraj mamuuuu... prica mi ovde jadnoj o pasulju guraaaaaaaaaaaaaaaaj 
e lepo ga ti sad probudi
ajd ode mama da rani sina jedinca slatkim kupusom

Hahahahahah ja bih da ga probudim ali sam nesto malo daleko znas... jedno 11 000km dalekoooo...
Mmmm kupusss...![]()

i treće
i tako redom 

eh te trudnice,samo o hrani balave...lepa stara vremena...a sada kao držim figuru pa se figurišem sa dijetom...pih...blago vama trudnicama...imate izgovor...a ja ću sve da zeznem,ću opet da zatrudnim,pa ću balaviti sa Kockicom i svima vama...
a ja cu na dijetu kad se porodim i podojim bebce kolko treba... ali dobro, znam da mi Sveki nece spremati ni sad u trudnoci nesto mnogo masnu hranu vec ce tu biti svega i svacega... samo Espi mi ovde pise o pasulju hahahah
ajdeeee Zia rodiiii jednu malu devojcicuuuu... jeeeej

Cao, ja sam nova. U 5-oj sam nedelji, po mojim proracunima, test je pokazao pozitivan rezultat, pa me zanima dal da pocnem sa Mamavitom?

Cao, ja sam nova. U 5-oj sam nedelji, po mojim proracunima, test je pokazao pozitivan rezultat, pa me zanima dal da pocnem sa Mamavitom?