Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
samo da se javim...
dechachic... 3.980 gr.
moj.
plav.
proshlo je sve odlichno.
bolje nisam mogla da zamislim.
idemo ponovo!!!![]()
Čestitam!
Oboma želim sve najbolje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da se javim...
dechachic... 3.980 gr.
moj.
plav.
proshlo je sve odlichno.
idemo ponovo!!!![]()
Oboma želim sve najbolje 
samo da se javim...
dechachic... 3.980 gr.
moj.
plav.
proshlo je sve odlichno.
idemo ponovo!!!![]()

samo da se javim...
dechachic... 3.980 gr.
moj.
plav.
proshlo je sve odlichno.
idemo ponovo!!!![]()

:???:
:???: u sustini u Goranovoj firmi je doslo do nekog propusta i neke stvari nam nisu recene i sad moramo po policiji da se muvamo i da trazim neki poseban papir samo da bih izasla iz jeb.ene Kine... da oprostite na recniku... opet traume, mnogo hodanja i bahato ponasanje Kineza... pre ponedeljka se to nece srediti, ja verovatno pre utorka ili srede necu krenuti za Srbiju... koji uzas,...

Eeee devojke sta sve Kockicu i mene nece snaci...ostali smo u Kini... vratili me sa carine, nije ispravna viza... ja sam kao ilegalno u Kini vec preko 100 dana... mi svi
:???: u sustini u Goranovoj firmi je doslo do nekog propusta i neke stvari nam nisu recene i sad moramo po policiji da se muvamo i da trazim neki poseban papir samo da bih izasla iz jeb.ene Kine... da oprostite na recniku... opet traume, mnogo hodanja i bahato ponasanje Kineza... pre ponedeljka se to nece srediti, ja verovatno pre utorka ili srede necu krenuti za Srbiju... koji uzas,...
![]()
![]()

samo ne navijaj za Tibet i eto te za koji dan
No sikirikiEeee devojke sta sve Kockicu i mene nece snaci...ostali smo u Kini... vratili me sa carine, nije ispravna viza... ja sam kao ilegalno u Kini vec preko 100 dana... mi svi
![]()
![]()

elem juce mi bas bilo bljak kad smo dosli kuci, bila sam bukvalno ubijena i malaksala nista nisam mogla da uradim... dade mi muzic za veceru jabuku da jedem, nisam mogla nista drugo, a ja nisam imala snage da je dignem do usta i zaspala sa jabukom na stomaku
od jutros se stvarno dobro osecam... definitivno mi je odmor, san i lezanje trebalo... elem necu da se nerviram oko Viza, sredice se to, samo me nervira sto sad opet prolongiram odlazak kod lekara..
tkacio:
a sve mi se cini kao da ja dobijam menstruaciju, pa zato sam prokrvarila u zadnja 2 meseca... 
CMOKi jedna konstatacija za trudnice.
porodjaj ne boli.
i
za vas dvoje. Budite nam dobro.e pa.
nadoknadish sve shto nisi krvarila 9 meseci.![]()

Ajoooooooooooj...![]()
![]()
![]()
![]()

Ne brini, mila, nista strasno...
Kako ste vas dvoje?

evo sad bas doruckujemo Kockica i ja... coko kornfleks sa mlekom...
mljac...

Ok, jasno mi je sada.
A i tebi je sve jasno kako i sta treba...
Sve ce biti u redu.
Koliko imas godina?
Javi kako je prosao pregled
rezultat iz krvi je odlican....

rezultat iz krvi je odlican....
Maslacak,cestitam na bebcetu![]()
A sto se tice vaginaleta,to u bolnicama daju samo ako imas vezu ili ako platis - zar ne!
Ja sam se poradjala 28,5h i nisu me ni pogledale,a tek posle 20 i nesto sati sam pocela da se malo otvaram u stravicnim bolovima.Sledeci put cu da platim tu vaginaletu ako opet budem imala tezak porodjaj.Tad nisam znala ni da to postoji.

Hmmm ta vaginaleta... zvuci zanimljivo! Pa jel tolko dobra?!![]()
tkacio:
eh da sam znla da moze da se kupi kupila bih celu kutiju grrrrrrrrrrrrrr pa koliko kosta da kostaa ne onako da se muzim ko .....
tkacio:
kockice,isprobavamo te kupovne vaginalete na tebi![]()