Debela Berta
Primećen član
- Poruka
- 795
Jupi imacemo jos dvoje bata!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Happy-ca:Termin mi je 26.aprila,ali svi koji me vide misle da sam u devetom,bas sam velika :-).Sinoc sam se uplasila,al brzo sam se smirila,a sada se brinem,jer sam za ceo dan bebu osetila samo dva puta,a inace je jako nemiran,al valjda je sve u redu,necu jos dodatno da ga stresiram.Moguce da je konacno nasao sebi polozaj koji mu odgovara,pa ceo dan spava,ma sigurno je to...

Goscica:Uhhh...evo smo se kao usemili.Dojim ga cesto - na 2, 2,5 sata.Nego cime ste mazali guzu kad se ojede, jel PENATEN krema ok i dovoljna.Mazala ga Pavlovicevom, ali se evo osuo. :?

ra-ta-tat:Nerviraju me ljudi koji ne gledaju svoja posla... Juce sam drugi put usla u jednu perverznu pekaru/poslasticarnicu/kafeteriju (prvi put u subotu) i uzela par peciva (slatkih) za poneti... Juce me je prodavacica gledala kao da sam najgori zlotvor!
Kao da me je ne daj boze videla sa casom viskija i cigaretom u ruci!
Ne mogu da verujem!!!
Stvarno ne vidim nista lose u tome sto sam pojela jedan komad neceg lepog i slatkog... oh, boze... pa i ja sam covek, nisam farma.
Bas svasta! Valjda je to prokletstvo male sredine... kao da nije dovoljno to sto sam slatko mogla samo krisom kod kuce da jedem... sada moram da saljem i muza da ide u nabavkuMili:Е стварно свашта! Људи су стварно неваспитани! :-?
Da ne nosis mozda devojcicu?Kazu da je mami tada veca guza,a stomak malen.majcheki:ja sam se smorila - kod mene pa obrnuto, evo ušli smo u 7. a ne vidi se... stomak nije ništa posebno velik, ispod jakne se i ne vidi
sve je ok - u redu mu je konstitucija za taj period nego više je ,,pozadi'' nego što je napred a ja baš htela stomak
Ma ne bitno - razlika u terminima nam je 12 dana pa sam samo uletela da kažem .- blago tebiiiiiiiiiiiii![]()

Samo da prijavim da je penaten sredio stvar i da vise nemamo ojed - juuuhuuu!