Evo i ja da se pridruzim s mojom devojcicom
Ja sam vec u osmom mesecu i do sad nisam osecala trudnocu. Kretala se normalno, izlazila nocu, uzivala koliko god sam mogla, poslednjih par dana postajem tek svesna svog stanja jer stomak lagano krece da raste ali se jos pod jaknom ne vidi, nisam se cak ni nesto preterano ugojila mada su svi to ocekivali ( jer sam sklona gojenju). Jedino sto od 4og meseca ne spavam nocu, a i beba je jako nemirna od kako je pocela da se krece, tuce i udara na svakom koraku, a i ne bira dan ili noc ( znam da je na mene, al ako)!
Sad sam lagano krenula s pripremama i svasta sam iscitala na forumu, mada nisam nasla par stvari pa vas molim za odgovore! Sta sve trebam da imam i u kojoj kolicini u kuci od stvari za bebu. Znaci kolko pelena, benkica, peskirica, carsavica... igrackice, kolica, kreveti, flasisce... ne znam sta jos fali na spisku, moze li neko da mi pomogne jer sam sama, moj muz ne zna nista, a kako mu "strucnjaci" objasnjavaju detetu nista i ne treba dok je malo, pa cak ni krevetac, zato ja moram da spremim sve ali da ipak nesto ne propustim volela bi da cujem vasa misljenja!
I jos da mi objasnite oko epiduralnog, jer su mi i onda potrebne one vezbe disanja i td, sta sve treba da pitam u vezi toga posto ovih dana idem kod doktora koji ce me poradjati ( preselila sam se u drugi grad pa sam ocajna jer sam navikla na mog docu, a nisam ga pitala na vreme jer je bilooo vremena).
Kako se ponasati prvih dana s bebom kad dodjete kuci, s obzirom da cu ja biti totalno sama