A otkud tebi ideja da ja banujem? To se dripci dogovorili da simuliraju članocid. Kao žene i deca arlauču a sa druge strane muški na konjima dižu prašinu. eto to ti je to. Pa onda pišu žalbe i poeme o starim nickovima a tu su sa novim. I tako njima zanimljivo a neko valjda shvatio ozbiljno.
Sad može da se razvlači ko je prdno u kojoj stranci pa šta misle dragi forumaši o tome.
Onako ko baba pitu...
E sad pošto smo ovo apsolvirali i ako imate dovoljno vremena, slobodno nastavite sa čitanjem teksta jer vam odlično ide. Imate lepo prolazno vreme i mogu vam reći da ste medju boljima. Meni je inače dugo vremena trebalo da savladam tehniku dvorednog čitanja ali to vama nije važno. Kao ni meni što nije važno kako se osećate i šta uopšte mislite o svemu ovome. Ja se vama zaista divim što i dalje čitate sve ovo ali valjalo bi privoditi kraju. Ova tema je nastala jer ima tri o biološkoj funkciji žene. Uvek zaborave da naglase kako je do toga došlo pa predlažem da se otvori tema - trudnica od pre deset minuta, molimo ustanite mi u prevozu. Inače ni ovo ne bih pisao da mi danas nije bilo strašno dosadno