- Poruka
- 49.766
..nemojte mi prenosti konflikte sa drugih foruma na filozofiju, pliiiz...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, Žeks ima i privatnu avijaciju, ko ima nešto protiv Pinka dobiće svoje:Da nije možda mislio na zadrugu, ako se tako zove pink specijalitet
Nema potrebe za prenošenjem, konflikt dođe sam. Takva mu je priroda…..nemojte mi prenosti konflikte sa drugih foruma na filozofiju, pliiiz...
Šta je pogrešno rekao? Evo, ja nisam ''posrbljena'' ali se sasvim slažem sa njim u vezi ovoga. I ako neko ima pravo da iznese svoje mišljenje o ''predtstavama'' to je ovaj čovek, na stranu moje lično mišljenje o njemu kao osobi.
Sadašnja vlast nas vodi na Zapad, a ne opozicija, sve si pobrkala. Marinika, Ćuta i kamarila su prikriveni komunisti, koji nas vode u policijsku državu.Ne simpatisem Kusturicu i njegov lik i delo ali je covek ovaj put u pravu...
Zeks je zapadnjacki orjentisan i to ne krije. Prakticno promovise ono sto zeli opozicija, a opozicija zeli zapadnjacki
sistem vrednosti...to sto naizgled podrzava sns nije tacno, on podrzava vlast ma koja god da je u pitanju, sutra ce
zarad novca podrzati i sve ostale koji stupe na vlastodrzacku scenu...
Dakle Zeks je zapadnjacki orjentisan a to ustvari narodski receno, znaci -ako si dovoljno glup da ti je zanimljivo
moje glupiranje ja cu biti dovoljno pametan i zaradicu na tvojoj gluposti...
Sasvim legitimno razmisljanje, medjutim takav sistem vrednosti itekako utice na mladog coveka.
Mene-tebe kao zrelu osobu ce tesko prevariti lazni sjaj i glamur ali mladu osobu (prosecno inteligentnu) ce prevariti ocas posla..
Nedavno sam otvorila raspravu o tome koliko je uspesan covek ustvari odgovoran za ono sto javno radi i izgovara
i nisam dobila adekvatne odgovore tj. ljudi nisu svesni kako pozitivne tako i negativne snage svake javno izgovorene reci
a kamoli dela...
..a mene sad zanima zasto ovakav naslov, kakve veze ima srpska sloboda sa tekstom o Kusturici i Zeksu...
Sadasnja vlast balansira...ni tamo ni ovamo...Sadašnja vlast nas vodi na Zapad, a ne opozicija, sve si pobrkala. Marinika, Ćuta i kamarila su prikriveni komunisti, koji nas vode u policijsku državu.
Tragedija je u tome što nisi jedina koja ne vidi stvarnost ...
Mora mu se ipak priznati jedna pozitivna strana, naime svakodnevno isporučuje megatonu dinamita za Izrael.mnogo kritikuješ srpski. narod po nacionalnoj osnovi
Čim se iznerviraš, počneš kao Mario del Tintoreto da hvališ Srbe.Mora mu se ipak priznati jedna pozitivna strana
Svaka čast što si se setio ove replikeČim se iznerviraš, počneš kao Mario del Tintoreto da hvališ Srbe.
Neće jezik nego pravo
Na neka sretnija vremena.
Postratno vrijeme od 1950 do 1980, kada je zapadni svijet bio normalno mjesto za život.
Pa ti si rođen 80e, kako pamtiš sve to, u vreme tvog detinjstva već se osećao miris velikosrbijanske agresije.
Čije?Ti si bre budala jer veruješ u Njofrino guslanje
Pa i prestali smo zato što po prvi put u povesti možemo da živimo punim plućima i ne trebaju nam gegavci da nam cmizdre i zahtevaju pažnju dok nam đakuzi masira zadnjicu. Ne znam da l si ukačio korelaciju, ali statistika kaže da je stopa nataliteta najveća u siromašnim zemljama.Na zapadu je toliko dobro da ste prestali da se razmnožavate, crni hrvatijanče !
Čije?
Pa i prestali smo zato što po prvi put u povesti možemo da živimo punim plućima i ne trebaju nam gegavci da nam cmizdre i zahtevaju pažnju dok nam đakuzi masira zadnjicu. Ne znam da l si ukačio korelaciju, ali statistika kaže da je stopa nataliteta najveća u siromašnim zemljama.
Zlatne palme je Kusturica dobio za filmove "Otac na službenom putu" i "Podzemlje" gde ti tu vidiš cigane ? Aj ne lupaj više glupostiŠalu na stranu, najviše mi se od njega dopadaju neki od ranih uradaka poput Doli Bel i Oca na Službenom, ali mi je drago što su zlatne palme i lavove podobijali oni gde smo prikazani kao osobe pakistanske puti.
Žeksova i Kustina filozofija se ne razlikuju mnogo, oba dva su od države uzeli milijune i obogatili se na upitan način. Ono što ih razlikuje je to što Žeks ne pokušava da se pretvara da je moralan dok Nemanja to radi.Vidi budalo iz đakuzija, tema je Žeksov pristup životu (žeksova filozofija), protiv Kustine. Ti si, koliko kapiram van toga, ti si ostvario svoj sirotinjski san i ne znam šta ćeš ovde ?
Da guslaš o srboćetnicima ?
A lavove i maline? Možeš da se tješiš koliko želiš, ali svi na svitu sada nepovratno znaju da je između srbijanskog i pakistanskog naroda zero razlike.Zlatne palme je Kusturica dobio za filmove "Otac na službenom putu" i "Podzemlje" gde ti tu vidiš cigane ? Aj ne lupaj više gluposti
Kao da EU uopšte želi da nas primi: sve teorije o “vođenjima ratova devedesetih” padaju u vodu pred prostom činjenicom da Makedonija nije u EU a Hrvatska jeste.Sadasnja vlast balansira...ni tamo ni ovamo...
Čije?
Pa i prestali smo zato što po prvi put u povesti možemo da živimo punim plućima i ne trebaju nam gegavci da nam cmizdre i zahtevaju pažnju dok nam đakuzi masira zadnjicu. Ne znam da l si ukačio korelaciju, ali statistika kaže da je stopa nataliteta najveća u siromašnim zemljama.
Mala digresija: odakle jednom samodeklarisanom Jevrejinu (koga doduše drugi Jevreji ne priznaju za svoga jer mu majka nije Jevrejka) potreba da ovako blati srpski narod? Da li su možda Srbi krivi i za Aušvic?Žeksova i Kustina filozofija se ne razlikuju mnogo, oba dva su od države uzeli milijune i obogatili se na upitan način. Ono što ih razlikuje je to što Žeks ne pokušava da se pretvara da je moralan dok Nemanja to radi.
Presest će mi koktelčič s kišobrančićem zbog tebe.
Sadašnja vlast nas vodi na Zapad, a ne opozicija, sve si pobrkala. Marinika, Ćuta i kamarila su prikriveni komunisti, koji nas vode u policijsku državu.
Tragedija je u tome što nisi jedina koja ne vidi stvarnost ...
Не води нико нигде овај народ. Нема ту шта ко кога да води и те остале глупости и са другим прогресивистичким наративима.
Месијанско просеравање социопата
Елита ствара услове да се народ оријентише, а не да се дозоријентише и слуђује.
Политичка Елита је и НАТО-позиција и НАТО-опозиција. 80% скупштине, а у народу је обрнуто 80% је против НАТО-а
То се зове фрагментирано и конфронтирано друштво !
SMRAD komunističkog YU autobusa.Miris socijalističkog YU autobusa