КУСТУРИЦА ЗАБРАНИО Б92 У ДРВЕНГРАДУ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crna macka beli macor ili obrnuto:confused:.Vrhunsko stvaralastvo.Brankica je zablistala

Gledala sam film. Zaista sam se trudila da shvatim suštinu, da pronadjem poruku, da razumem zašto nas vidi takvima i zašto radi takve filmove. To nema veze sa crnim talasom i Žikom Pavlovićem, kako je neko to skoro objašnjavao, to je jednostavno - besmisleno. Nemam odgovor, osim da je u pitanju patološka mržnja prema Srbiji i Srbima zbog.... ko zna zbog čega.

A popularnost koju ima medju filmskom elitom ja zaista tumačim kao interesovanje za nešto novo i za njih egzotično, nešto s čim se retko sreću u Evropi.

Zaista ne mogu da objasnim poredjenje sa filmovima Nikite Mihalkova. Svako onaj ko je pogledao makar jedan film NM i jedan film EK nema dilemu u smislu kvaliteta. Ovo izrugivanje sa mentalitetom jednog naroda je više nego ružno.

Suvisno je raspravljati o velicini tog coveka i njegovom uspehu kako kod nas tako i u inostranstvu. Podrzavam njegov stav, covek je umetnik svetskog kova, a veci Srbin i patriota od mnogih bednika koji bi leba za DZ pa ako treba i popljuvati sopstveni narod, veru, kulturu, istoriju, tradiciju itd. Na tu djubrad se ne treba previse obazirati, svaka nacija ima svoje smece, samo sto Srbija jos nije pocela svoje da spaljiva i cisti ulice od istog.

Počistićemo...metla je spremna...zato se tako grčevito qrče i gmažu pred nogama belosvetskih im poslodavaca da pokupe i poslednje mrvice...i oni su svesni da im je došao kraj.:)

drugari da li je neko od vas bio kod kuste u drvengradu?

...ja sam bio u leto 2006...i bilo je mnogo dobro...
...kad opet budem prolazio tuda [da budem manje od 100km udaljen] svraticu...

...inace kad sam bio, gledali smo film o stradanju crkava i manastira na KiM...i onda se ukljucio sam od sebe protiv-pozarni alarm, u roku od 3s je uleteo neki lik, mislim da je Stribor, i poceo da se dernja "ko je pritisnuo alarm!!!"...a mi svi zabezeknuti sta se desava...iskulirasmo, on iskljuci alarm i izadje iz bioskopa...mislim potpuno nebitna prica, poenta je da to Kustina kuca i on je tamo Bog i batina...

Gledala sam film. Zaista sam se trudila da shvatim suštinu, da pronadjem poruku, da razumem zašto nas vidi takvima i zašto radi takve filmove. To nema veze sa crnim talasom i Žikom Pavlovićem, kako je neko to skoro objašnjavao, to je jednostavno - besmisleno. Nemam odgovor, osim da je u pitanju patološka mržnja prema Srbiji i Srbima zbog.... ko zna zbog čega.

A popularnost koju ima medju filmskom elitom ja zaista tumačim kao interesovanje za nešto novo i za njih egzotično, nešto s čim se retko sreću u Evropi.

Zaista ne mogu da objasnim poredjenje sa filmovima Nikite Mihalkova. Svako onaj ko je pogledao makar jedan film NM i jedan film EK nema dilemu u smislu kvaliteta. Ovo izrugivanje sa mentalitetom jednog naroda je više nego ružno.

Kako ono lepo kae veliki Dzon Ford, poruke se salju postom, filmovi sluze za nesto drugo.

Inace je Kusta bio egzotican kao, uslovno receno, autor a ne reziser. Kada su mu dali pare, on je pokazao da ne zna svoj zanat. I daleko od toga da je cenjen medj filmskom elitom.

On sada, kao marginalni umetnik, jase na talasu alterglobalizma jer samo ti ljudi koji veze sa filmom nemaju mogu da placaju te Kusturicine brljavine. Kusturica je samo dobar biznismen. I ***** od coveka.

Kako ono lepo kae veliki Dzon Ford, poruke se salju postom, filmovi sluze za nesto drugo.

Inace je Kusta bio egzotican kao, uslovno receno, autor a ne reziser. Kada su mu dali pare, on je pokazao da ne zna svoj zanat. I daleko od toga da je cenjen medj filmskom elitom.

On sada, kao marginalni umetnik, jase na talasu alterglobalizma jer samo ti ljudi koji veze sa filmom nemaju mogu da placaju te Kusturicine brljavine. Kusturica je samo dobar biznismen. I ***** od coveka.

Alaha ti ? BUAHAHAHAHAHAHAH :D :P

Јесте мало глупо то што су му скоро сви филмови о циганима, помислиће људи да смо сви у србији цигани.

Da yeeeebote, a ovako misle sve najlepse o vama na zapadu :P pa vas yebu kako stignu :D da su gledali Kustine filmove, ako nista, sazalili bi se bar malo nad bedom i sirotinjom pa bi bolje prosli :) Covek prosto da ne poveruje kakve teletabise ta Srbija uzgaja :D

Aha, zato je bio clan zirija u Kanu pre manje od godinu dana.

Njegove filmove mozes da volis ili mrzis, ali reci da oni nisu dobro rezirani je smesno.

Ahahahahahah...kiselo grožđe ...sa gledišta muslimana...:lol::lol::lol:

Urezano i podvučeno tri puta će ostati ono njegovo čuveno :

" Ko ne poznaje muslimane eno im nek' živi sa njima "!!!!!!!:)

...i khm...tako...dođe Nemanja međ' Srbalje.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back