Kusturica trazi uklanjanje Mitrovicevog snimka i pokretanje postupka protiv "Pinka" za visokotehnicki kriminal

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.674
Opa... Mediji su se usijali ovih dana...

U pitanju je zakonom zabranjeno koriscenje vestacke inteligencije i visokotehnicki kriminal...

Screenshot_29.jpg

Screenshot_30.jpg

Screenshot_31.jpg

Kad je druge gradjane bolelo uvo za zdravstvo , prosvetu i kulturu , mene zad boli uvo za medije i ko koga ebucka...kad se dve seljanke svadjaju oko pravde, obicno nijedna nije ni blizu pravde...

E sad , ovde nemam pojma o cemu se radi , niti me interesuje...U kanadi sam kod tetke..
A da, i za litijum sam video koliko je narod tupav, i tu mi malo fali da kupim kartu do kanade...

Kad je druge gradjane bolelo uvo za zdravstvo , prosvetu i kulturu , mene zad boli uvo za medije i ko koga ebucka...kad se dve seljanke svadjaju oko pravde, obicno nijedna nije ni blizu pravde...

E sad , ovde nemam pojma o cemu se radi , niti me interesuje...U kanadi sam kod tetke..
A da, i za litijum sam video koliko je narod tupav, i tu mi malo fali da kupim kartu do kanade...
One way ticket...

Mitrovic nije uradio nista ne zakonito pod kojim izgovorom da se on zatvori.

Inace kako sam ja primetio te izjave najcesce dodju od ljudi koji ceo dan vise na zadruzi i tako financiraju mitrovica. (ne kazem da si ti takav, ali ima).
Jok,samo prodaje drogu .Sto je javna tajna.Plus sto pusta te bljuvotine po njegovoj televiziji.

Back