V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 10.552
Ja i... Pusti da Vucic i Kusturica to rijese.litijum hoce u Srbiji da kopaju, ne u Bosni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i... Pusti da Vucic i Kusturica to rijese.litijum hoce u Srbiji da kopaju, ne u Bosni..
Шта хоће овај Кустурица? Зар он није режисер? Сви постали експерти за рударство.
niko to u Srbiji ne treba da pusti..Ja i... Pusti da Vucic i Kusturica to rijese.
A koliko je prihodovala Crna Gora, jel petinu toga?Gledaj, Hrvatska je uprihodila od turizma preko 10 milijardi evra. Državni budžet pliva u parama. Plenković deli na sve strane, digao je plate zaposlenima u državnoj upravi, prosveti, zdravstvu i po 300-500 evra od jednom. Sadašnje hrvatske plate Srbija može samo sanjati. Zamisli šta bi Srbiji značilo 10 milijardi evra godišnje!
Црква и Помфритије су да се баве евангелизацијом народа а политиком и рударством.
Kome vama?Vidiš valjda da lik bez emocija ovda sere po nama.
A Vucic bez dana radnog staza je ekspert za arhitekturu, rudsrstvo, sumarstvo, grad ju out vs, pruga, mikro I makro ekonomiju, informatiku, elektro industriju...
Да,али неће успети у томе.nijeto njihova zabluda, nego cilj! da preko crkve podignu narod i sruse vlast kad vec sami to NEMOGU NA IZBORIMA A NE MOGU NI NA ULICI JER im je blokada prdeknula i nsita od toga....
a ti si pa prvi put cuo da oni optuzuju nekog bez razloga ?
stoka bez repa to cini od kad postoji zuta banda
obzirom da se mešaju u sve i svašta i da su se uživeli u toj samozvanoj ulozi narodnog pastira red bi bio da nešto progovore i o ovom akutnom slučaju ali ćorak banda šišmiša se ne oglašava guzonja ih je kupio,srebroljublje yebiga
Da, da, bez mora. U šumu na plažu.Pazi kad bi pocela da Srbija daje novac za pravljenje turistickih objekata i infrastrukture, Srbija bi vrlo brzo kad bi to mogli da dobiju obicni ljudi , stigla Hrvatsku...
Он је нови Тито. Треба му у Народној скупштини изгласати неограничено трајање мандата. Овакав народ то и заслужује.
Igrao sam timski sport. Ostali smo bez igraca koji je imao najvise lopti u posedu. Bili smo peti na tabeli.Vučićev problem je uzurpacija vlasti i kršenje ustava. Previše moći je skoncentrisao u svojim rukama. Otvoreno kršio ustav. Pregovara i potpisuje međunarodne sporazume bez dopuštenja Narodne skupštine. To se tako ne radi, to nije pravna država. Vučić mora ojačati postojeće institucije koje će raditi svoj posao glatko i kad njega ne bude bilo. E, to je problem - uzurpacija vlasti i blokada institucija, mada priznajem da bez ove silne koncentracije vlasti u njegovim rukama ne bi se napravila ni petina od ovih projekata što je napravljeno. Administracija bi to sve usporila.
A zasto molim teniko to u Srbiji ne treba da pusti..
Ja te pitaj za Albaniju, a ti mi pricas sad za Hrvatsku.Gledaj, Hrvatska je uprihodila od turizma preko 10 milijardi evra. Državni budžet pliva u parama. Plenković deli na sve strane, digao je plate zaposlenima u državnoj upravi, prosveti, zdravstvu i po 300-500 evra od jednom. Sadašnje hrvatske plate Srbija može samo sanjati. Zamisli šta bi Srbiji značilo 10 milijardi evra godišnje!
А шта могу? Без пара се не може живети. А неко мора да да паре кад народ неће, а поповима се не ради.
ekoloska katastrofaA zasto molim te
To je bila ironija i strašenje.Овакав народ вероватно то заслужује али и он лудачку кошуљу.
Neko zna neko ne zna....Da, da, bez mora. U šumu na plažu.