Кустурица поручио Вучићу: Спреман сам да дам живот против оних који хоће литијум!

Опет мешају бабе и жабе ... Није проблем ископавање литијума него експлоатација тј раздвајање сумпором. Само ископавање не загађује. Ипак постоји и мало лицемерје овде свих. Лап топови и мобилни користе литијумске батерије.

Опет мешају бабе и жабе ... Није проблем ископавање литијума него експлоатација тј раздвајање сумпором. Само ископавање не загађује.
DA, u pravu si.
Ипак постоји и мало лицемерје овде свих. Лап топови и мобилни користе литијумске батерије.
NE, jer izracunaj koliko mobilnih i laptopova mozes da napravis da bi potrosio isto litijuma kao za samo jedan svapski solcov ev mercedes, koji u zivotu neces voziti,a koji treba eu da se odupre kineskoj konkurenciji

NE, jer izracunaj koliko mobilnih i laptopova mozes da napravis da bi potrosio isto litijuma kao za samo jedan svapski solcov ev mercedes, koji u zivotu neces voziti,a koji treba eu da se odupre kineskoj konkurenciji
ok, tacno za šolca, ali i ove baterije za telefone i lap topove su razdvajale litijum sumporom. U manjoj meri , ali opet jesu.

Редитељ Емир Кустурица објавио је видео са снажном поруком да је спреман и живот да изгуби против оних који уништавају животну средину ископавањем никла, кобалта, литијума.​

„Давно сам рекао, а поновићу то данас, да сам спреман да изгубим живот у борби против оних који уништавају животну средину, односно оних који су хтели да копају кобалт и никл, односно оних који желе да раде литијум на територији Србије“, изјавио је у емисији „Мој живот“ у којој објављује секвенце из живота.
https://srbin.info/drustvo/kusturic...m-da-dam-zivot-protiv-onih-koji-hoce-litijum/
Kada ovakve ljudske velične otvoreno objave protiv zle namere predsednika Srbije Aleksandra Vučića onda se duboko zapitaš koliko uopšte vrediš ako ostaneš po strani i ne suprostaviš se..
budala. Topovsko meso.
Problem se resava udarom u centar a ne na proksi.

УДБА има сад и своје монархисте? Е, то. Црвена круна, црвени магнум, црвени метак, црвени укус на уснама.. али све вас види, све вас види - Свемирска полици-ја... што рече МБ ал не пиво... пиво мање пенуша... јој.. који Јахачи магле, болан, ба!

Редитељ Емир Кустурица објавио је видео са снажном поруком да је спреман и живот да изгуби против оних који уништавају животну средину ископавањем никла, кобалта, литијума.​

„Давно сам рекао, а поновићу то данас, да сам спреман да изгубим живот у борби против оних који уништавају животну средину, односно оних који су хтели да копају кобалт и никл, односно оних који желе да раде литијум на територији Србије“, изјавио је у емисији „Мој живот“ у којој објављује секвенце из живота.
https://srbin.info/drustvo/kusturic...m-da-dam-zivot-protiv-onih-koji-hoce-litijum/
Kada ovakve ljudske velične otvoreno objave protiv zle namere predsednika Srbije Aleksandra Vučića onda se duboko zapitaš koliko uopšte vrediš ako ostaneš po strani i ne suprostaviš se..
Kusturica izdajnik, kaže Kosovo je država u ovom videu

viber_slika_2024-10-23_07-57-13-778.jpg

Опет мешају бабе и жабе ... Није проблем ископавање литијума него експлоатација тј раздвајање сумпором. Само ископавање не загађује. Ипак постоји и мало лицемерје овде свих. Лап топови и мобилни користе литијумске батерије.
И сада ми, да би показали како нисмо лицемери, треба сви да извршимо колективно самоубиство?

Ko te to lagao da samo kopanje ne zagađuje?
Druže ja radim u rudniku i to u upravnom timu i moje mišljenje za razliku od tvog je na nivou Boga i šeširdžije.Da li znaš koje se još rude nalaze pored tog litijuma koji se iskopava? Znaš li da će biti miniranja tih podzemnih iskopavanja?Znaš li reakciju litijuma kada dejstvuje eksploziv prilikom VRUĆEG KONTAKTA I KISEONIKOM?
Sedi dole i da te više nikada nisam čuo na ovom forumu da PIŠEŠ O LITIJUMU.Sram te bilo neznalico da držiš ovde nama slovo..

И сада ми, да би показали како нисмо лицемери, треба сви да извршимо колективно самоубиство?
tako je ali ne zbog Jadra, nego zbog Bora gde se kopalo 140 godina i zagadio citav okrug do linije kontaminacije ... i niko nije protestvovao tih 140 godina .. koliko je samo kancera bilo u boru i zagadjenja okoline... Salim se... voleo bih kada bi o Jadru odlucivali samo normalni ljudi.

Poslednja izmena:
daj mi godinu tacno kada je prica pokrenuta....

uvalite drugome vruc krompir pase posle pravite ludi jel

kao i 2010 kada tadic sa eu dogovara i pokrece BRISELSKI SPORAZUM PA ZA POTREBE TOG SPORAZUMA MENJA REZOLUCIJU 12 44 I PREBACUJE KOSOVO IZ SB UN u brisel!

pa posle vucickriv...
bagro zuta!
Пола владе је жуто. Твој Вучко потписао Вашингтонски Споразум, Бриселски Споразум 2, Охридски Споразум и предао све Шиптарима доле. И наравно да су све то жути, када је пола тренутне владе Жуто. Гојковић, Гашић, Шапић, Динкић...
Рио Сава експлорејшн је напраљен 16ог Маја 2001 године, а од тада до сада СВАКА влада је давала тим компанијама све више и више повластица.

Такозвани Жути су започели, а Вучко докосурио са прелетачима жутаћима.

Вучко је био Потпредседник Владе Србије од 2012 до 2014, а онда Председник од 2014 па на овамо.
2012е године су поновљене дозволе за истраживање и бушење.
2013е су продужене
2015 су напредњаци променили закон о експроприацији где држава може да одузима приватну својину ако затреба приватној компанији.
2017 Вучков Министар Рударства Александар Антић је потписао Меморандум са Рио Тинтом, за који после Вучко тврди да није био обавезавајућ.
2018 Брнабићка је била на састанку у Лондону са Рио Тинтом где су се договорали шта даље и како.
И од тада до сада, Влада и даље гура да се копа, јер неко мора да плати милијарду што је Рио Тинто дао.

САНУ је већ имала пар излагања.

Пола владе је жуто. Твој Вучко потписао Вашингтонски Споразум, Бриселски Споразум 2, Охридски Споразум и предао све Шиптарима доле. И наравно да су све то жути, када је пола тренутне владе Жуто. Гојковић, Гашић, Шапић, Динкић...
Рио Сава експлорејшн је напраљен 16ог Маја 2001 године, а од тада до сада СВАКА влада је давала тим компанијама све више и више повластица.

Такозвани Жути су започели, а Вучко докосурио са прелетачима жутаћима.

Вучко је био Потпредседник Владе Србије од 2012 до 2014, а онда Председник од 2014 па на овамо.
2012е године су поновљене дозволе за истраживање и бушење.
2013е су продужене
2015 су напредњаци променили закон о експроприацији где држава може да одузима приватну својину ако затреба приватној компанији.
2017 Вучков Министар Рударства Александар Антић је потписао Меморандум са Рио Тинтом, за који после Вучко тврди да није био обавезавајућ.
2018 Брнабићка је била на састанку у Лондону са Рио Тинтом где су се договорали шта даље и како.
И од тада до сада, Влада и даље гура да се копа, јер неко мора да плати милијарду што је Рио Тинто дао.

САНУ је већ имала пар излагања.
Ne pricam sa onima koji menjaju nikove kao carape

Ne pricam sa onima koji menjaju nikove kao carape
Не разумем? Ко мења имена на форуму?
Горе сам ти навео све црно на бело, господине жути. Изволи па сам провери.
Поједи сендвич, и можда неко јаје, да те држи цео дан.

Не разумем? Ко мења имена на форуму?
Горе сам ти навео све црно на бело, господине жути. Изволи па сам провери.
Поједи сендвич, и можда неко јаје, да те држи цео дан.
ti menjas, mantra ti je providna i identicna

ti menjas, mantra ti je providna i identicna
Ово ми је први профил и једини. А теби су изгледа дали нека покварена јаја, ударило те добро, па ти се привиђа неко.

Back