Кустурица поручио Вучићу: Спреман сам да дам живот против оних који хоће литијум!

Ma nije uporedivo.
Jadar bi imao oko 500 hektara ukupno, RTB Bor ima nekoliko hiljada hektara,
ne znam sad iz glave tačno koliko, ali recimo jedno 10 puta više.
A ovi naplašeni jadnici pričaju o devastiranju čitave Srbije... :pop:
A ovi naplašeni jadnici pričaju o devastiranju čitave Srbije...
To je delo N1 i Nove S, zastraši nečim pa onda uplašenim biračima nudi instant rešenje, možda tvoja interesna grupa dođe na vlast….

Ma daj, zar ne vidiš da je medijskom kampanjom stvorena situacija da je o tome prosto nemoguća bilo kakva racionalna diskusija?

Zamisli zemlju u kojoj liberalni mediji od tehničkog pitanja stvaraju ideološko: Srbija postaje postmoderna nadrealistička država a da nije ni bogata…
Не пратим медије па не могу да оценим... али верујем да је тако, као и у већини других питања.
Али мени мишљење медија уопште није потребно да бих имао свој став.
А што се то поклапа са ставом САНУ, Кустурице, Ђоковића, многих угледних личности... чиста коинциденција ;)

Nzm, kad god je Srbija bila okupirana Nemačka je stavljala svoju šapu na Borski rudnik i Mačkaticu (molidben), valjda oni znaju zbog čega…
Наравно да знају, и сад смо окупирани, па су странци ставили шапу на Борски рудник

Не пратим медије па не могу да оценим... али верујем да је тако, као и у већини других питања.
Али мени мишљење медија уопште није потребно да бих имао свој став.
А што се то поклапа са ставом САНУ, Кустурице, Ђоковића, многих угледних личности... чиста коинциденција ;)
Ma nije uopšte dobro za sam Jadar (tj dok ne počnu da primaju plate od toga), ali da će baš “doći do devastiranja cele Srbije” je namerno zastrašivanje, i to na kub.

Uzmimo Borski rudnik: da li si zapazio da Ćuta pijanica ima nagon da zatvara Borski rudnik i brani ih od opasnosti a oni sami veoma zadovoljni njime i strepe da ne bude zatvoren? Zelena demagogija.

Наравно да знају, и сад смо окупирани, па су странци ставили шапу на Борски рудник
Hajde sad, Ćuti jedino smeta što su tu Kinezi a ne Berbokovkin Zeleni Rajh, tad bi sve bilo najčistije i najlepše na celom svetu.

И вечерас понижава Србе – Вучић о рударењу литијума: То је потреба целе Европе​

20:55 21.10.2024.
1

"Литијум је потреба целе Европе", рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић.​

Ma nigde bez Neška.

Hajde sad, Ćuti jedino smeta što su tu Kinezi a ne Berbokovkin Zeleni Rajh, tad bi sve bilo najčistije i najlepše na celom svetu.
Нећеш веровати, али има нас које заболе и за Ћуту и Бербокове, а исто тако и за Кинезе, СНС, и кога год већ.
Могли би за промену да почнемо да гледамо шта је корисно или штетно ЗА НАС?

Uzmimo Borski rudnik: da li si zapazio da Ćuta pijanica ima nagon da zatvara Borski rudnik i brani ih od opasnosti a oni sami veoma zadovoljni njime i strepe da ne bude zatvoren? Zelena demagogija.
А да уместо затварања, научимо да САМИ копамо ЗЛАТО? Или је и то претешко за нас, па мора неко други то да ради?

Нећеш веровати, али има нас које заболе и за Ћуту и Бербокове, а исто тако и за Кинезе, СНС, и кога год већ.
Могли би за промену да почнемо да гледамо шта је корисно или штетно ЗА НАС?
Čemu ovakav svađalački ton? Neke demagogije su manje očigledne od demagogije partije na vlasti, ali oh to ne čini ništa manje opasnim.

Čemu ovakav svađalački ton? Neke demagogije su manje očigledne od demagogije partije na vlasti, ali oh to ne čini ništa manje opasnim.
Мислиш да је гледање у сопствено двориште демагогија? Ето, ја не мислим. И не слажем се да је то свађалачки.

Мислиш да је гледање у сопствено двориште демагогија? Ето, ја не мислим. И не слажем се да је то свађалачки.
Nisam mislio na tebe nego na kreatore ove atmosfere…

Nisam mislio na tebe nego na kreatore ove atmosfere…
Вештачки нам се потура да морамо бити или за ”Вучића” или за ”Шолака”, или како год да се означе те две наводно супротне стране.
А не морамо ;)

Редитељ Емир Кустурица објавио је видео са снажном поруком да је спреман и живот да изгуби против оних који уништавају животну средину ископавањем никла, кобалта, литијума.​

„Давно сам рекао, а поновићу то данас, да сам спреман да изгубим живот у борби против оних који уништавају животну средину, односно оних који су хтели да копају кобалт и никл, односно оних који желе да раде литијум на територији Србије“, изјавио је у емисији „Мој живот“ у којој објављује секвенце из живота.
https://srbin.info/drustvo/kusturic...m-da-dam-zivot-protiv-onih-koji-hoce-litijum/
Kada ovakve ljudske velične otvoreno objave protiv zle namere predsednika Srbije Aleksandra Vučića onda se duboko zapitaš koliko uopšte vrediš ako ostaneš po strani i ne suprostaviš se..
Citam ovo i setim se Zukorlica.
Mislio sam da je Kusta iskusniji igrac.
Srecno komandate.

FB_IMG_1723755486721.jpg
2024-IV-13-Blokada-puta-u-Krivelju-Bor-RSE-150x80-ss.jpg347398975_1427596781363408_5525798800112400789_n.jpg63524-rud.jpg
_133528879_img_6249kopija.jpg
hji.png
fjh.jpg
357049683_795175868734412_8895620076535173160_n.jpg
IMG_1805-e1625697300987.jpg

To je delo N1 i Nove S, zastraši nečim pa onda uplašenim biračima nudi instant rešenje, možda tvoja interesna grupa dođe na vlast….
Да, Нова СС и НДХ1, у складу са својом фашистичко - масонском догмом и идеологијом, сеју намерно смутњу и страх у народу, не би ли на том таласу омогућили својим пуленима да се дочепају власти.

Да, Нова СС и НДХ1, у складу са својом фашистичко - масонском догмом и идеологијом, сеју намерно смутњу и страх у народу, не би ли на том таласу омогућили својим пуленима да се дочепају власти.
Нова СС је нека телевизија.
А Пинк, РТС и све остале телевизије зависебод тога на коју ногу устаје Вучић.
Слоба је био диктатор и лопов, али Вучић је само научио да прати извештаје јавног мњења и да сваки дан има ванредна обраћања.
Ни Слоба није толико желео да влада 100 година као Вучић.
Пропадосмо са њим на власти.

A Vucic bez dana radnog staza je ekspert za arhitekturu, rudsrstvo, sumarstvo, grad ju out vs, pruga, mikro I makro ekonomiju, informatiku, elektro industriju...

a, физика елементарних честица ?

ту је тек талентован, само није још дошао до изражаја...:kafa:

a, физика елементарних честица ?

ту је тек талентован, само није још дошао до изражаја...:kafa:
najbolji je kada radi kolonoskopiju tomi nikolicu a toma se okrene i kaze, nije to fiber sto mi stavljas bre, a ovaj samo digne ruke u znak predaje i kaze ma jeste vid mi ruke:lol:

Back