Kusner:Marti mi nista nismo znali....

Bolja Srbija

Ističe se
Poruka
2.378
Cudno, a covek je doktor, ocigledna neobavestenost. Koliko kosta jedan bubreg ili srce m'sje Kusner?Majku ti.....


Hulja ...Kušner je hulja .... Srbija mora odmah da ga proglasi personom non grata ...i tako označi kao moralno odgovornog ako nizbogče drugog a onda bar zbog onog SMEHA ....

A potom pokrenuti krivični postupak i protiv njega ... ako to ne uradimo ..... nismo ni D od DRŽAVE
 

vučji čopor

Legenda
Poruka
62.707
Pa zar tako da se govori o čuvenom "lekaru bez granica"?Znao je on sve još kada je došao u Vukovar,pa posle napraviše onu italijansku novinarku ludom.Švajcarska je pokazala kako se ponaša jedna ozbiljna država u ovakvim situacijama.Primanje priznanja ili bilo čega drugog što dolazi od strane "kosovskih vlasti" ne dolazi u obzir.Da se razumemo,ne treba misliti da oni to rade zbog nas,oni to rade zbog sebe i svoje međunarodne reputacije.Ipak,hvala im i na tome.
 

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
Bernar Kušner treba da bude zabrinut!

U svom izveštaju Dik Marti navodi da je trgovina organima bila poznata većem broju obaveštajnih službi raznih zemalja, policija i organizacija, te da na to niko nije reagovao!
- Jedan bivši ministar inostranih poslova EU biće šokiran i iznenađen ovim izveštajem - naglašava Marti.

Prema mišljenju funkcionera DSS Marka Jakšića, bivši ministar spoljnih poslova Francuske Bernar Kušner je taj na koga je Marti mislio.

- Kušner je bio specijalni izaslanik UN tri godine, i to u periodu kada se dogodio najveći egzodus Srba. Vrlo je dobro znao šta se dešava, svakodnevno su mu stizali izveštaji, ali ništa nije preduzeo da se spreče zločini nad Srbima - kaže Jakšić i nastavlja:

- Za njegovog mandata čak 220.000 Srba proterano je iz pokrajine. Bizaran je podatak da je isti taj Kušner bio šef grupe Lekari bez granica, a da glavu nije okrenuo kad su se dešavale otmice i trgovina organima - revoltirano će Jakšić.

Kušner je u martu ove godine u Gračanici dopisnika Glasa Amerike Budimira Ničića nazvao ludakom jer mu je postavio pitanje o trgovini ljudskim organima i „žutoj kući“.

Ovaj kusner je prototip EU politicara....preko leseva do bogatstva...
 

VanZorich

Primećen član
Poruka
971

I Clinton, i Bler i sva ostala zapdna govna samo sa jednim razlogom idu na Kosovo - u shoping.

A uvek ima neki površan izgovor te posete: kao otkriće spomenika, izručenje nekakve nagrade ili odlikovanja i tako dalje... - svi zapadni političari išli su non-stop na Kosovo.

E, sad znate i zašto.

Svima njima treba presuditi. Rukom. Glogovim kolcem.
 
Poslednja izmena:

slavonija

Veoma poznat
Poruka
12.221
Ja ne razumem zašto Srbija ne podigne optužnicu protiv vodje plemena, poznatijeg kao Tači i traži izručenje? Baš bi bilo dobro da mu se sudi u Srbiji...

mislim daa to nebi bilo pametno jer postoji mogucnost da se desi novi Ganic i da se izvjesnim krugovima da municija u obliku "politicki proces"
jedino sto bi Srbija trebala da ucini da inzistira da se povede ozbiljna istraga i da se stalno informira odnosno da je se izvjescuje o rezultatima, kao i naravno da i sama istrazuje i dostavlja dokaze...to je po meni mnogo pametniji put
 

Top