Cudno, a covek je doktor, ocigledna neobavestenost. Koliko kosta jedan bubreg ili srce m'sje Kusner?Majku ti.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudno, a covek je doktor, ocigledna neobavestenost. Koliko kosta jedan bubreg ili srce m'sje Kusner?Majku ti.....
Sve je moguce.Заслужили смо ми Срби и горе ствари да нам раде,ко нас **** кад нема слоге!
Ви на југу ћете најебати од Шиптара и Турака из Новог Пазара,ми на северу ћемо поново најебати од Мађара и Хрвата,браћа изван земље су већ више пута најебали али то им није гарант да неће опет.
Ja ne razumem zašto Srbija ne podigne optužnicu protiv vodje plemena, poznatijeg kao Tači i traži izručenje? Baš bi bilo dobro da mu se sudi u Srbiji...
Ja ne razumem zašto Srbija ne podigne optužnicu protiv vodje plemena, poznatijeg kao Tači i traži izručenje? Baš bi bilo dobro da mu se sudi u Srbiji...
Bilo bi dobro da mu se presudi , bilo gde .
Aa, pa ne.., ne može tako, pravedno bi bilo da ga mi osudimo...i da robija u srpskom zatvoru...![]()
I ne samo to.
Pošto je to mafijaš i terorista da mu se popiše imovina, bankovni računi, vozni park - sve do bicikle. Da se konfiskuje. A njega da ebu naše jajare po zatvorima.
pa zar sumnjate u reči velikog prijatelja Srbije......ej bre prestavnika zapadnih plemena.......naravno da nije znao da su Srbima vadili organe nasilnim putem.......on je mislio da to Srbi sami doniraju svoje organe......onako iz humanih razloga......humanih ko što su zapadni zlikovci humani.......ma šta humani..........milosrdni.....ko anđeo........mamu vam hebem dosmanlisku..........nećete da sudite tačiju..........ondak će te vi biti predmet suđenja i to jezivog da se izrazim onako demonkratski..........bando......