Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ISPRAVNO JE DA SE OBRATIS ZA STRUCNU POMOCdrndara:Ja sam lokica zvana drndara.Moje ime sve kaze.Nikada vesela i srecna.Ismevana iskoriscena i nesrecna.Vremenom sam postala izopacena.I drugacija od svih.Danas jedna drndara izgleda zategnuto.Negovano i jako jeb izovno.Kako i nebi bila kada radi na ulici.Zelim pobeci ali snage nemam.Nemoral i tuga uzimaju i ono malo drazi od zivota.U pocetku je bilo zadovoljstvo.Pretvorilo se u interes.A danas je navika.I sta ciniti.Propusten zivot propustena sansa.Sada sam *****.Zelim da se ubijem.Dali je to ispravno?
hanibal77:kako je betty bila okrutna :?
drndara:Ja sam lokica zvana drndara.Moje ime sve kaze.Nikada vesela i srecna.Ismevana iskoriscena i nesrecna.Vremenom sam postala izopacena.I drugacija od svih.Danas jedna drndara izgleda zategnuto.Negovano i jako jeb izovno.Kako i nebi bila kada radi na ulici.Zelim pobeci ali snage nemam.Nemoral i tuga uzimaju i ono malo drazi od zivota.U pocetku je bilo zadovoljstvo.Pretvorilo se u interes.A danas je navika.I sta ciniti.Propusten zivot propustena sansa.Sada sam *****.Zelim da se ubijem.Dali je to ispravno?