Kurtijevi lobisti i islamistička "Slobodna Bosna" crtaju metu na čelu glavnom uredniku "Informera": Pozivaju Zapad da interveniše protiv Vučićevića!

Dakle moralna i fizicka nakaza koja bi pojela izmet da se dokopa dinara i pozicije.
Ti opet o fizičkoj nakazi?
Kako izgleda tvoj idealni muškarac?

To sto ti pokusavas da predstavis to kako ga neko pljuje jer je Srbenda, to je tek smesno.
Ne pokušavam.
Mene samo nervira što niko ne uzima u obzir činjenice i argumente koje on
iznosi, sve su istinite, ništa nije izmislio.
To što se on usput uvlači Vučiću, iznosi hvalospeve o njemu, to je njegov problem
ali ne menja ništa na istinitosti onoga što on iznosi.

Kurtijevi lobisti i islamistička “Slobodna Bosna” crtaju metu na čelu glavnom uredniku “Informera”: Pozivaju Zapad da interveniše protiv Vučićevića!​

Islamistička Slobodna Bosna, koja u svakoj prilici i na svakom mestu napada Srbiju i Srbe, praktično je nacrtala metu na čelu glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.​

Ovaj kvazi medij, a zapravo džihadističko propagandno glasilo, objavio je sulud tekst na svom portalu u kome je kao sagovornika od integriteta iskoristio Nikolu Sandulovića, političara sa minornom i mizernom podrškom i potrčka takozvanog premijera takozvanog Kosova Aljbina Kurtija da zapreti glavnom uredniku Informera.

Pogledajte prilog 1569558
https://informer.rs/vesti/politika/918771/slobodna-bosna-crta-metu-na-celo-vucicevicu
Sada se sprema i atentata i na Vucicevica ? :eek:

Da, Siptaru Kurtiju i nekim random bosancima je ceo smisao zivota da misle o Krezavoj Nakazi Vucicevicu

Toliko je glupo i umobolno da nije cak ni zasluzilo da se smejemo budalama koje ovo dele, pa i ti sa njima

Ti opet o fizičkoj nakazi?
Kako izgleda tvoj idealni muškarac?

Ne pokušavam.
Mene samo nervira što niko ne uzima u obzir činjenice i argumente koje on
iznosi, sve su istinite, ništa nije izmislio.
To što se on usput uvlači Vučiću, iznosi hvalospeve o njemu, to je njegov problem
ali ne menja ništa na istinitosti onoga što on iznosi.

Fizicka nakaza, jer je fizickim nakazama i ljudima kao sto je on, koji je kroz mladost navukao milion kompleksa i odbijanja mnogo lakse da budu moralne nakaze, jer je svestan da ce sve nedostatke pokriti parama, uticajem koje ce dobiti tako sto je moralna nakaza. Znaci, jedno ide uz drugo.

Pa, ako ne menja istinitosti, kako je to svako malo na sudu na kom izgubi i mora da plati stetu? Kako to da je tvrdio da on i nije urednik svojih novina?

A, kao sto vidis, ja sam od samog starta govorio samo kako je fizicka i moralna nakaza jer mu je svako dupe na moci blisko, pa me ti zbog moje istine i cinjenica nazva pogrdnim imenima. To dovoljno govori o tvojoj ostrascenosti.

A zamisli da je neko, ne daj Bože, spomenuo Đilasovu decu ili decu nekog
drugog iz "oporbe".
Pa sutra bi bilo na sednici EP, podnela bi se nova rezolucija u UN...

A Vučićevu decu, majku, oca - e, to može, to je demokratski.
Vucicevu decu ne pominje niko, osim Danila koji nije dete, vec mator konj od 26 godina, koji se druzi sa mafijasima i huliganise po ulicama.

Po tvojoj logici, nema smisla pomi jati ni Hantera Bajdena, jer je on, eto, necije dete.

Kurtijevi lobisti i islamistička “Slobodna Bosna” crtaju metu na čelu glavnom uredniku “Informera”: Pozivaju Zapad da interveniše protiv Vučićevića!​

Islamistička Slobodna Bosna, koja u svakoj prilici i na svakom mestu napada Srbiju i Srbe, praktično je nacrtala metu na čelu glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.​

Ovaj kvazi medij, a zapravo džihadističko propagandno glasilo, objavio je sulud tekst na svom portalu u kome je kao sagovornika od integriteta iskoristio Nikolu Sandulovića, političara sa minornom i mizernom podrškom i potrčka takozvanog premijera takozvanog Kosova Aljbina Kurtija da zapreti glavnom uredniku Informera.

Pogledajte prilog 1569558
https://informer.rs/vesti/politika/918771/slobodna-bosna-crta-metu-na-celo-vucicevicu
Sada se sprema i atentata i na Vucicevica ? :eek:
jel ovo srpski forum ili forum klix ba...?...koga briga što stranci crtaju mete državljanima srbije...kuhcu briga...ona lešina crkotina nesretna YU odavno je upokojena.

Da, Siptaru Kurtiju i nekim random bosancima je ceo smisao zivota da misle o Krezavoj Nakazi Vucicevicu

Toliko je glupo i umobolno da nije cak ni zasluzilo da se smejemo budalama koje ovo dele, pa i ti sa njima
Ti bi da sakrijes istinu ? Nece moci

Back