Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Курти сања да постане мали Зеленски, а ја економски снажну Србију са јаком војском
ma on je neki tuta bugarin, pirotjanac, podvojena licnost, ne voli aljeka i sns bandu, ali ih opet podrzava, slucaj za posmatranje kao i ti sto si, samo ti ne volis sns velezdajnike jer razvlace sa izdajom, a znas i sam da nema ko drugi da te uvede u nafo - nacekaces se kao ukrajina
'ocete ga vi hrvati? ja sam mislio da je siftarski, za buducu veliku albaniju, open balkan
ali ako ga vi hocete, dajemo vam ga, i nista nam niste duzni
dajemo i kucu cveca sa onom mumijom, vezano, isto badava
Vučić izdajnik prodaje oružije Ukrajini koja je glasala da su Srbi genocidni u UN !!!
Iz Rusije su objavili da je Vučić prodao oružija ukrajini u vrednosti 850 milona evra, i zato je Ruski ministar Griško bio u Srbiji !!
Vučić izdajnik prodaje oružije Ukrajini koja je glasala da su Srbi genocidni u UN !!!
Iz Rusije su objavili da je Vučić prodao oružija ukrajini u vrednosti 850 milona evra, i zato je Ruski ministar Griško bio u Srbiji !!
Kurti je zapravo ostvario san, uspostavio je izvrsnu i zakonodavnu vlast i na delu tkz. severu Kosovës…
Vucic ne moze na Kosovo bez njegovog izricitog odobrenja na Kosovo… A dobit ce ga na sveto NIKAD !