rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 7.450
Pa vidi sta se na racunu povecalo.Ja sam imao problem, sa 2500 mi je otišao na 4000 i dalje ništa ne radim što nisam radio i pre.
Mora neka stavka da se promjeni da racun bude veci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidi sta se na racunu povecalo.Ja sam imao problem, sa 2500 mi je otišao na 4000 i dalje ništa ne radim što nisam radio i pre.
Руска пропаганда.https://www.politika.rs/scc/clanak/...rotiv-Srbije-za-zlocine-pocinjene-u-toku-rata
Курти: „Косово” спрема тужбу против Србије за злочине почињене у току рата
![]()
(Фото EPA-EFE/MARTIN DIVISEK)
Премијер привремених приштинских институција Албин Курти изјавио је данас да се „Косово” спрема да тужи Србију „за злочине почињене током рата”, преноси „Газета експрес”. „У току су припреме да се Србија оптужи као држава одговорна за злочине почињене током рата на Косову, а то су злочини против човечности и геноцид”, рекао је Курти приликом одавања поште настрадалим члановима породице Мулићи.
Курти је позвао тужилаштво да се „даноноћно и максимално” ангажује како би одговорни за смрт настрадалих били процесуирани, јер „без правде само са истином ране остају отворене”, преноси РТ Балкан.
Tek ces videti cuda u Srbiji.
Ako Srbija ne izadje iz Saveta Evrope u koji je primljeno tzv Kosovo, onda Srbija prihvata tu tuzbu i nezavisnost Kosova.
Dakle jednacina je vrlo prosto.
Predsednik tvrdi da on vodi nezavisnu politiku i dokaz iste ce biti samo ako sad Srbija izadje iz Saveta Evrope.
...
Čini mi se da je Rusija izašla pa ne vidim da je iko zaplakao
ali kurti ne predviđa da bi protjerani srbi mogli tužiti kosovo zbog oduzimanje osobne imovine...stanova,kuća,zemljištahttps://www.politika.rs/scc/clanak/...rotiv-Srbije-za-zlocine-pocinjene-u-toku-rata
Курти: „Косово” спрема тужбу против Србије за злочине почињене у току рата
![]()
(Фото EPA-EFE/MARTIN DIVISEK)
Премијер привремених приштинских институција Албин Курти изјавио је данас да се „Косово” спрема да тужи Србију „за злочине почињене током рата”, преноси „Газета експрес”. „У току су припреме да се Србија оптужи као држава одговорна за злочине почињене током рата на Косову, а то су злочини против човечности и геноцид”, рекао је Курти приликом одавања поште настрадалим члановима породице Мулићи.
Курти је позвао тужилаштво да се „даноноћно и максимално” ангажује како би одговорни за смрт настрадалих били процесуирани, јер „без правде само са истином ране остају отворене”, преноси РТ Балкан.
zašto bi izašla...pa danas ne postoji međunarodno ni bilo koje pravo...pa šta španjolska,grčka,rumunjska,slovačke ne izađu iz savjeta evropa...pa to je unaprijed propala organizacija kao i sama EU...nema jeftinih energenata za germaniju nema reketa za francusku od afrikanaca...piši propaloAko Srbija ne izadje iz Saveta Evrope u koji je primljeno tzv Kosovo, onda Srbija prihvata tu tuzbu i nezavisnost Kosova.
Dakle jednacina je vrlo prosto.
Predsednik tvrdi da on vodi nezavisnu politiku i dokaz iste ce biti samo ako sad Srbija izadje iz Saveta Evrope.
...
pa obično krene sa buvama...a završi se sa vadjenjm iz auta na graničnom prelazu....
tako su i Srbima sa Kosova isto govorili kao ti sada
ma neće to, neće biti od toga ništa...smirivali ih...i bi šta bi...
pa smeju se jer to i nisu srbi već cincarski sefardi koji rade protiv nas srba svesno i sa planom.