Zasto u kursumliji se mnogo pije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HALOOOOOO. Ako neko blati svoj zavičaj onda nema vere ni u sebe. Jedna oštra kritika na to frajeri su bezveze. Pa i po Beogradu sam nalazio na veća sela nego što je naša Kuršumlija. Nego ako neko hoće da se upozna sa kuršumlijom mogu da izađem u susret na taj način što ću uskoro uploadovati rezentaciju MOG rodnog kraja, i svim zainteresovanim poslati adresu.tompa:alo kreten,nema tu sta da se gleda veruj nam na rec....ja sam to vec proverio,a ako ti se ide idi,frajeri su bezveze.
Ako madam hoće u moj zavičaj imaće ličnog vodiča kroz nekadašnji grad Nemanjića.jagodica:ocu u kursumliju da vidim
O boze,kako si predusretljivAccomir:Ako madam hoće u moj zavičaj imaće ličnog vodiča kroz nekadašnji grad Nemanjića.jagodica:ocu u kursumliju da vidim
Jeste da sam tebi manje posvetio pažnju ali to nije razlog da budeš ljubomorna, sem toga da li ima tu nešto loše ako volonterski izigravam vodiča????vecavestica:O boze,kako si predusretljivAccomir:Ako madam hoće u moj zavičaj imaće ličnog vodiča kroz nekadašnji grad Nemanjića.jagodica:ocu u kursumliju da vidim![]()
Ja ljubomorna.Jesi li ti normalanAccomir:Jeste da sam tebi manje posvetio pažnju ali to nije razlog da budeš ljubomorna, sem toga da li ima tu nešto loše ako volonterski izigravam vodiča????vecavestica:O boze,kako si predusretljivAccomir:Ako madam hoće u moj zavičaj imaće ličnog vodiča kroz nekadašnji grad Nemanjića.jagodica:ocu u kursumliju da vidim![]()
Moze jedno pivoAccomir:Onda izvini samo mi se učinilo![]()
![]()
Znaš kako nisam sad raspoložen ali kad si navalila može, al ja častim!vecavestica:Moze jedno pivoAccomir:Onda izvini samo mi se učinilo![]()
![]()
![]()
Kada ti pozoves onda i placas a ja sam se prva setilaAccomir:Znaš kako nisam sad raspoložen ali kad si navalila može, al ja častim!vecavestica:Moze jedno pivoAccomir:Onda izvini samo mi se učinilo![]()
![]()
![]()
Ti vodi a ja placamAccomir:I ovaj put si u pravu, onda biraj mesto.
Al ti je fora. Samo da znaš za nas prave južnjake je sramota da lepši pol vodi na piće, ali poješću ponos u ovom slučaju.vecavestica:Ti vodi a ja placamAccomir:I ovaj put si u pravu, onda biraj mesto.
Nisam ni mislila da necesAccomir:Al ti je fora. Samo da znaš za nas prave južnjake je sramota da lepši pol vodi na piće, ali poješću ponos u ovom slučaju.vecavestica:Ti vodi a ja placamAccomir:I ovaj put si u pravu, onda biraj mesto.
AhaAccomir:Hmmm je'l :shock:
Počela si da me plašiš pomalo, znaš.vecavestica:AhaAccomir:Hmmm je'l :shock:![]()
ZastoAccomir:Počela si da me plašiš pomalo, znaš.vecavestica:AhaAccomir:Hmmm je'l :shock:![]()
Nije ti prvi put da pogodiš, eto zato.vecavestica:ZastoAccomir:Počela si da me plašiš pomalo, znaš.vecavestica:AhaAccomir:Hmmm je'l :shock:![]()
![]()
Accomir:Nije ti prvi put da pogodiš, eto zato.[/quovecavestica:ZastoAccomir:Počela si da me plašiš pomalo, znaš.vecavestica:AhaAccomir:Hmmm je'l :shock:![]()
![]()
Ja sam ipak VECAVESTICA
Ja sam mirna za razliku od tebe.A kanda sam i malo brzaAccomir:Ma daj smiri se![]()
Eto vidiš, moja centrala ne valja. Kucam brzo ali mi se stranica otvara kao da je crtam.vecavestica:Ja sam mirna za razliku od tebe.A kanda sam i malo brzaAccomir:Ma daj smiri se![]()
![]()