kurs voznje

stanimir:
cuo sam da postoji program za to, saobracajni propisi i testovi za sve kategorije,da li neko ima nekakvo znanje o tome, vredi li taj programcic?
Moja cerka je imala taj program, dok je polagala voznju. Nije neki. Kao da ga je pravila gomila amatera. Slike su cesto nepregledne, skenirane veoma lose (kao sa kopijine kopije kopija). Sve u svemu, moze biti zabavno, a i valjda je malo prijatnije uciti dok klikces po ekranu...

Пази, имаш више тих програма. Ја имам два. Један је глуп и доста стар (у DOS-у)од AMSS, док је други феноменалан. Буквално иста питања су ми била на тесту. Положио сам летос. Тај програм се зове Drive School 1.0 а аутори су из MLM Software Design Group.

жарко:
док је други феноменалан.
Nemojmo sada da preterujemo...

program nije los samo ako se izuzmu oni silni bagovi koji su prisutni u poslednjih 5 testova... to moze mnogo da odmogne onome ko misli da iz tih testova uci za vozacki...

Polozio sam nedavno i moj jedini savet je PRVO NAUCITI IZ KNJIGE i tek onda stavljati svoje znanje na proveru tim testovima. knjiga se prelazi za par sati i nije gubljenje vremena citati je. Posebno je potrebno znati sve cifre koje se pojavljuju i pitanja iz prve pomoci koja su btw. jako diskutabilna.
poz

Da, priznajem u pravu si, ali ipak ostaje činjenica da su mi baš ta pitanja bila na testu, a nisam ni video knjigu (sticajem okolnosti i žurbe, a ne svesno i namerno).

Da, ja sam polagao pre dve nedelje i bila su mi takodje ista, da nekazem bash identicna pitanja. Prog. kolko sam shvatio i nije bash star, otprilike god dana, tako da nije cudo sto su pitanja ista. Jes da ima nekih bugova u onim zadnjim testovima al' dobro... nije strasno, uz zdravu logiku sve je jasno.
Cini mi se da su trenutno najbolje resenje za ucenje vozackog, znam jos par ljudi koji su uz njega polozili!!!

Back