Kurs fotografisanja

• Začetnik teme Začetnik teme neupucenja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

neupucenja

Gost

Oduvek sam zelela da se bavim fotografisanjem, ali sam prilicno neupucena u svet fotografija.Stoga bih bila veoma zahvalna kad mi mi neko preporucio neki dobar kurs u Novom Sadu i neke osnovne stvari o njemu.Unapred zahvalna :!: :!: :!: :D

skola se nalazi u prostoru bivseg Omena sada INOK gallery, skola je pri udruzenju profesionalnih fotografa srbije, prvi kurs drzi Petar Vujanic, a drugi napredni koji traje 4 meseca drze fotografi predavaci svako za svoju oblast kojom se bavi...veoma interesantno...

tashayu:
skola se nalazi u prostoru bivseg Omena sada INOK gallery, skola je pri udruzenju profesionalnih fotografa srbije, prvi kurs drzi Petar Vujanic, a drugi napredni koji traje 4 meseca drze fotografi predavaci svako za svoju oblast kojom se bavi...veoma interesantno...

Cena? Termini pocetaka kursa? ......

Anonymous:
tashayu:

Cena? Termini pocetaka kursa? ......

cena za prvi kurs je ja mislim jos uvek 4500 mesecno (mozda i gresim) a za drugi znam sigurno da je 100eura mesecno, ali vredi. prvi deo pocinje verovatno negde oko kraja marta a drugi tek u maju ja mislim da nece biti ranije...ali proveri...

neupucenja:

Oduvek sam zelela da se bavim fotografisanjem, ali sam prilicno neupucena u svet fotografija.Stoga bih bila veoma zahvalna kad mi mi neko preporucio neki dobar kurs u Novom Sadu i neke osnovne stvari o nje
mu.Unapred zahvalna :!: :!: :!: :D
[/qu

Uskoro ce se otvoriti fotografska radionica u novom sadu, potraga je samo za prostorom! Objavicemo na forumu kada se otvori:)

Back