bezibre! Poznat Banovan Poruka 8.923 06.04.2010. u 22:11 - Kuropaćenice #26 predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka
predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka
Nemir Iskusan Poruka 6.305 06.04.2010. u 22:23 - Kuropaćenice #27 Happiness..: ja se oma vatam za kurazz, jer je to najvrednije na mushkarcu..a ima i kratak rok trajanja! Kliknite za proširenje...
Happiness..: ja se oma vatam za kurazz, jer je to najvrednije na mushkarcu..a ima i kratak rok trajanja! Kliknite za proširenje...
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 06.04.2010. u 22:49 - Kuropaćenice #28 bezibre!: predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka Kliknite za proširenje... kuce laje vetar nosi
bezibre!: predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka Kliknite za proširenje... kuce laje vetar nosi
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 07.04.2010. u 11:37 - Kuropaćenice #29 bezibre!: predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka Kliknite za proširenje... ma da, bas si me ubedio.....ili se malko pravis ???
bezibre!: predrasuda je kad ti termin kuropaćenica doživljavaš kao grozan i pejorativan... on samo označava određeni fenotip bez emocionalnog prizvuka Kliknite za proširenje... ma da, bas si me ubedio.....ili se malko pravis ???