Kurir: "Vučić pružio ruku, blokaderi okreću leđa Srbiji; Opozicija ekspresno i glatko odbila dijalog koji nudi predsednik..."

Jel vidiš da sam u pravu?NE SMETA ti kada to rade blokaderi i opozicionari,čime si se otvoreno svrstao na jednu stranu.
Ne znam ko su Blokaderi iz tvog posta, koja je to državna funkcija ili nacionalna organizacija - ali znam ko su nosioci najviših državnih funkcija i ko svojim postupcima sramoti i državu i narod koji u njoj živi.

Ne znam ko su Blokaderi iz tvog posta, koja je to državna funkcija ili nacionalna organizacija - ali znam ko su nosioci najviših državnih funkcija i ko svojim postupcima sramoti i državu i narod koji u njoj živi.
Do sada nisi bio neobavešten.Šta ti bi odjednom?

Na šta je država odgovorila kriminalnim aktivnostima... Retko gde u normalnom svetu se to dešava
Retko gde u svetu policija čuva demonstrante od građana,a kod nas je to bila praksa,inače bi se loše proveli.U svetu policija bije demonstrante,baca suzavac,u Nemačkoj puštaju službene pse na njih,tuku ih palicama...A u Srbiji ih čuva.A vi ih pljujete i omalovažavate.Nemate vi sramote ni za pod nokat.

Do sada nisi bio neobavešten.Šta ti bi odjednom?
Obavešten sam vrlo dobro
1769464442071.jpeg

1769464658316.jpeg

Retko gde u svetu policija čuva demonstrante od građana,a kod nas je to bila praksa,inače bi se loše proveli.U svetu policija bije demonstrante,baca suzavac,u Nemačkoj puštaju službene pse na njih,tuku ih palicama...A u Srbiji ih čuva.A vi ih pljujete i omalovažavate.Nemate vi sramote ni za pod nokat.
U svetu su protesti ekstremno nasilni. Dolazi do paljenja imovine, prevrtanja automobila, napada molotovljevim koktelima i raznim drugim sredstvima. Ovde si imao napade batinaša na ljude koji mirno stoje. Setimo se samo Poršea kod futoške pijace u NS-u, gde je grupa SNS Roma, koji imaju kriminalni dosije uletela autom među ljude koji stoje, pa je došlo i do prebijanja. To se nigde ne dešava i to će se obiti o glavu svima vama.Batina ima 2 kraja. Pouzdano znam da čak i među krimi batinaškim ekipama, imaš vođe, koji jedva čekaju da im se AV skine sa grbače i da ih tera da rade stvari koje ih ne interesuju i ne donose im profit. Čim postane labavo i oni će da se okrenu. A onda... onda i ti buraz, postaješ kaskader i naskakač na haube

Da postavljam ja slike blokadera u EU parlamentu?Sa sve Piculom?Ili one od pre dva,tri dana iz Novog Sada sa Prebiličem?TO ne znaš,jel?Nisi obavešten?
Ne znam ko su "Blokaderi", kakva je to državna funkcija, koja je to nacionalna ili državna organizacija Srbije?
Ali znam ko su nosioci državnih funkcija u Srbiji i ko svojim ponašanjem sramoti i Srbiju i Srpski narod.
1769464947819.jpeg

1769465011702.jpeg

Ja to više ne jedem
Stalno stomačni p4oblemi
Ima ko jede i Najlepše želje i menaž i bananice. Što je najjače ima ko to jede prepakovano i preimenovano u UK, odakle Štark najviše i zarađuje. Njihov planer (znam ga lično) mesečno ima 2000 evra platu + masne bonuse. Pa ti pričaj da su propali

Ima ko jede i Najlepše želje i menaž i bananice. Što je najjače ima ko to jede prepakovano i preimenovano u UK, odakle Štark najviše i zarađuje. Njihov planer (znam ga lično) mesečno ima 2000 evra platu + masne bonuse. Pa ti pričaj da su propali
Ja sam pitao "zašto ste p4odavali"?
Da pare idu u privatne džepove?

Vidi,ovo što radi ova razularena masa po ulici nije na čast ni njima ni onima koji ih huškaju na takvo ponašanje,ma ko da su.Ovo ludiranje mora da prestane,opterećuje državu i ne donosi baš ništa dobro.Otuda i poziv da sednu i razgovaraju,a ne da se dure i ponavljaju isto,kao papagaji-izbori,izbori,izbori...Ne nastavlja se demontaža jer imamo slučaj iz tužilaštva gde vidimo koja je ekipa tolerisala nasilje na ulicama,i ko je zalegao da jedna nesreća izgleda kao krivica vlasti,iako to nije.Sklanjanje dokaza u vezi nadstrešnice je bio pokušaj da se sve svali na vlast,a izvođenje studenata na ulice je trebalo da izazove nemire širih razmera gde se očekivala oštrija reakcija policije pa da bukne.Međutim,nije prošlo ovaj put.Sve će se isterati na čistac,na teži način,jer vidimo ko je u stvari opozicija i blokader,vidimo kome trče i ko im je mio.Sramota je da postoje ljudi koji ne žele sa svojim Srbima da razgovaraju a nemaju taj problem kada dođu Hrvat,Slovenac,Portugalka i još dvoje kojima ne znam nacionalnost.To je krajnje neozbiljno,kao da država ima posla sa decom koja se dure i traže nešto.
.
Чуди ме да браниш овог пајаца у рукама сорошеваца.

Човек је претворио Србију у своје приватно предузеће у којем се он за све пита и без њега ништа не може.

Е у том "предузећу" се десило да је пуштен у употребу капитални објекат, железничка станица у Новом Саду, главном граду покрајине и другом по величини у Србији, без техничког пријема и употребне дозволе. Део зграде се урушио и убио 16 наших суграђана, деце.

Ни после годину и два месеца ми не знамо ни ко је требало ту дозволу да изда нити због чега није издата.

Држава је претворена буквално у папазјанију у којој један, очигледно неуравнотежен лик одлучује о животу и смрти свих нас.

Ма кави избори, то је будалаштина коју су студентима увалили глобалисти не би ли га некако очували на власти, јер никог подобнијег не могу да нађу.

Он мора кривично да одговара, као што је одговарао Хелмут Кол који је у Немачкој био политички бог, а ипак је завршио како је завршио.

Није то ништа необично ни страшно.

.

Poslednja izmena:
.

Човек је претворио Србију у своје приватно предузеће у којем се он за све пита и без њега ништа не може.

Е у том "предузећу" се десило да је пуштен у употребу капитални објекат, железничка станица у Новом Саду, главном граду покрајине и другом по величини у Србији, без техничког пријема и употребне дозволе. Део зграде се урушио и убио 16 наших суграђана, деце.

Ни после годину и два месеца ми не знамо ни ко је требало ту дозволу да изда нити због чега није издата.

Држава је претворена буквално у папазјанију у којој један, очигледно неуравнотежен лик одлучује о животу и смрти свих нас.

Ма кави избори, то је будалаштина коју су студентима увалили глобалисти не би ли га некако очували на власти, јер никог подобнијег не могу да нађу.

Он мора кривично да одговара, као што је одговарао Хелмут Кол који је у Немачкој био политички бог, а ипак је завршио како је завршио.

.
Џабе богу да причаш. Он је плаћен да понавља једно те исто, да се прави да не види ишта, и да лаже.
Србија је Вучић, Вучић је Србија итд

.
Ovo je dokaz da je u Srbiji demokratija i sloboda govora i sve ono za šta ga optužujete da ne dozvoljava.Kažeš za predsednika države da je pajac i nećeš odgovarati.U EU i UK bi odgovarao.Dakle-demokratija.

Nije on ništa pretvorio,a u vezi tehničke dokumentacije kontaktiraj Milutina Miloševića i Nebojšu Bojovića,jedan je rektor Beogradskog univerziteta a obojica su bili čelni ljudi u infrastrukturi železnice Srbije.Dolovac nije našla za shodno da ih pozove ni na saslušanje.Inače su prijatelji rektora Đokića koji vam je dao podršku za blokade fakulteta upravo iz tog razloga.

Ovo naprosto nije istina.Duvate ovu priču svakodnevno a 6,5 miliona ljudi živi svoje živote normalno.
Čudni su ti studenti od samog početka,po svemu do sada viđenom jedino je sigurno da su hteli nekoga na silu,bez izbora da dovedu na vlast.Otprilike se potajno kandidovao neko od onih što su ih podržavali u nezakonitim blokadama fakulteta,ali vreme i istraga će pokazati ko je to.

Nema on za šta da odgovara jer je previše laži pisano za njega,a niko nije priložio ni jedan jedini dokaz za bilo koju tvrdnju.

Џабе богу да причаш. Он је плаћен да понавља једно те исто, да се прави да не види ишта, и да лаже.
Србија је Вучић, Вучић је Србија итд
Neverovatno mi je da ti još uvek vrtiš istu priču.Koliko god da smo pisali o tome-ti vrtiš istu priču.Šta je sa tobom,gde je zapelo?

Back