KURIR TREBA UKINUTI

Kurir je sramota, a ne novina.

No, mislim da ne treba ukidati ni Kurir ni bilo koju drugu novinu, jer bi to onda ozbiljno ugrozilo slobodu govora. Kod nas kao da nema sredine, ili idemo u jednu ili u drugu krajnost.
Mislim ipak da bi novinari morali da preuzmu mnogo veću odgovornost za sve što pišu i objavljuju.

a tebe nismo zvali, jel?

Koliko si nova? Može li u procentima?
Tja... nemam pojma šta znači "ne spamuj" i tu sam 100% nova. Ostalo... zubi moji, kosa moja, nebojena, nokti moji, sike moje, šminkam se malo... tu sam znači 99% nova, ako izuzmem udaju, tu sam skinula 1%, 2 plombe, aj još jedan odsto da smaknemo, ožiljaka na desnom kolenu što sam se sropala niz hercegnovljanske skaline kao mala (koliko da skinemo za ožiljak) i bogme par dooobrano dubokih ožiljaka na duši od tu i tamo načinjenih grešaka, nehotice... niko nije povređen sem mene tako da ne znam jer to računam u raubovanje. Mozak očuvan oko 95%, skidam onih pet za stavljanje hemijske u frižider (jednom), za zatvaranje vrata u kolima i zaključavanje istih dok mi je ključ u bravi volana (priznajem dva puta ali na dvoje različitih kola)... i šta hoćeš bre, samo sam htela da naučim šta znači da ne smem da spamujem!
A Kurir treba ukinuti! Ali to je toliko jasno zašto da nema potrebe objašnjavati. Mada bi radikalnije i efikasnije bilo ukinuti njegove čitaoce ali to bi već bio genocid : )

Kurir je sramota, a ne novina.

No, mislim da ne treba ukidati ni Kurir ni bilo koju drugu novinu, jer bi to onda ozbiljno ugrozilo slobodu govora. Kod nas kao da nema sredine, ili idemo u jednu ili u drugu krajnost.
Mislim ipak da bi novinari morali da preuzmu mnogo veću odgovornost za sve što pišu i objavljuju.

Ne treba ukidati novine, treba ih novcano kaznjavati. Ali kako kad je svaka novina u nekom dilu sa nekim biznismenom, koji je opet u dilu sa nekim politicarem na vlasti..Tako da...
Inace, svi koji traze ukidanje bilo koje novine ( a da nisu SRS i SPS) neka se sete kako je i zasto ubijen Slavko Curuvija i sta je tome prethodilo.

Back