taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
te telefone prosledite kuriru....oni ce to sigurno da objave na naslovnoj strani....ovde vam je to glupa fora
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovom prilikom izražavam svoje gnušanje, zgražavanje i zaprepašćenost povodom ovog najnovijeg neljudskog akta.te telefone prosledite kuriru....oni ce to sigurno da objave na naslovnoj strani....ovde vam je to glupa fora
mene pitas? pojma nemam sta su (ako su mislili)...glupe fore lose vaspitane dece
Mislis li da bi njeno moglo biti bolje od tvog?
Ako imas tako dobro dupe sto nosis tako debeli kaput kao da pokusavas da ga sakrijes?
Imam.
"Sve sto imas ti pokazi na plazi..."
Pa taman dok radis crni ti samo pozadina...jel tako? Dok mazes ledja, pomazes oko suncobrana, sagnes se da upalis cigaretu...Sve to se radi nagnut unapred...
A tebi, kao, smeta da te neka zloupotrebljava?
A ako lovac postane lovina?A da li bi ti voleo da te zloupotrebim?
Tebe momci savetuju da trčiš?Da si malo vitkiji mozda bi me i stigao, a ovo sanse su ti slabe...
Ti si rekao da "lovac moze postati lovina...". Jel tako?
Ne, nego oni trce...
Degutantno jeste, ali navedi jos samo jedan nacin da se odgovorni u oba ova slucaja privole da rade ono za sta su placeni?
Glavnog i odgovornog urednika i novinra po džepu. To je jedino što Srbina kroti i drži pod kontrolom. Na žalost.
A ti? Šta ti radiš?