KURIR TREBA UKINUTI

cudi me da jomini nije skroz sklonio onu temu a kao neka zenska je u pitanju a vidi se sa meseca da je neki ludak,muskarac
sto se tice konkretno ove teme,u pitanju su ocigledno madjarski cigani,majka 32 godine,cerka 16 znaci rodila je sa 16,kod njih,nisam rasista i nacista ali ne moze nista da me zacudi
vrlo logicno, opservacija na nivou.
jos da dodamo da joj tatica nije jedini kandidat...ima jos jedan . bar on tako misli.;)

Ma neka objavljuju ali zato ih treba odrati finansijski od kazni pa sad ako im se isplati da placaju milionske kazne neka objavljuju sta hoce.

NEmoj tako Torente. Jesam za kaznu, kada vec naprave sr.nj. ali treba po[tovati Zakon o informisanju i zastiti maloletna lica tako sto se nece objavljivati fotrografija bez crne fleke preko ociju i nikako ne puno ime i prezime... Stvarno su idioti, treba neki advokat da se angazuje i da ih tuzi u ime te porodice, a odsteta na racun jadne bebe da se skoluje jednoga dana... sigurno je nece skolovati tata, odnosno deda, Boze me oprosti sta li joj dodje...

NEmoj tako Torente. Jesam za kaznu, kada vec naprave sr.nj. ali treba po[tovati Zakon o informisanju i zastiti maloletna lica tako sto se nece objavljivati fotrografija bez crne fleke preko ociju i nikako ne puno ime i prezime... Stvarno su idioti, treba neki advokat da se angazuje i da ih tuzi u ime te porodice, a odsteta na racun jadne bebe da se skoluje jednoga dana... sigurno je nece skolovati tata, odnosno deda, Boze me oprosti sta li joj dodje...

Ne treba advokat nego javni tuzilac...e, kada bi on radio svoj posao kako treba, brzo bi se red uveo.
Ne mozes kriviti kriminalca zato sto je kriminalac, ali porez placamo da bi pravosudje radilo svoj posao a ne da kriminalci ne rade svoj posao...

Generalno sam protiv bilo kakvih zabrana i ograničenja, posebno ne u medijima, ali je ovo prevazišlo svaku meru.:evil:
Tuga jedna, a još veća tuga je što upijači tih novina prosto traže senzacionalizam, ne prezajući od ničega
Prvo mladić u ZOO, pa ovo

Generalno sam protiv bilo kakvih zabrana i ograničenja, posebno ne u medijima, ali je ovo prevazišlo svaku meru.:evil:
Tuga jedna, a još veća tuga je što upijači tih novina prosto traže senzacionalizam, ne prezajući od ničega
Degutantno jeste, ali navedi jos samo jedan nacin da se odgovorni u oba ova slucaja privole da rade ono za sta su placeni?

Ovaj narod je postao neosetljiv na sve, jedino slike i takvi podaci su dovoljni da zgroze pojedine zato i netreba skrivati nista .

Са оваквим новинама, оним смећем од музике на Пинку и туцетом морона у оној кућици
Србија је ту где је...... Земља без културе...... Све изопачено...... :x:x:x:x:x:x:x:x

Gde možete videti raskomadana ljudska tela?
Gde možete saznati imena homoseksualaca radi eventualnog kontakta?
Gde možete videti ko je silovan?
Gde možete da pročitate ko je u Srbiji sebi odsekao pa zašio kitu?
Ko je uvećao kitu i koja je montirala novi himen?
Ko objavljuje fotke sa drndanjima po Košutnjaku i Adi?
Gde možete pročitati najnovija mišljenja srpskih radikala?
Ko sme da objavi ko to zapravo radi protiv nas a da to nismo mi sami?

KURIR - MALO PARA PUNO GLUPOSTI!

Не треба их укинути ни забранити. Само их треба натерати да се придржавају Закона о јавном информисању. И не само њих , већ и већину новина и часописа .Сви повремено објављују нпр. потресне слике или откривају личне податке малолетних особа.
АААло бре! :evil: тираж је тираж , а и народ воли крваво.........

Подржавам твој став и само да додам да овакво кршење Закона само треба драстично новчано казнити - ништа више. Па када 10 пута буду платили добру казну има да се самоукину.

Подржавам твој став и само да додам да овакво кршење Закона само треба драстично новчано казнити - ништа више. Па када 10 пута буду платили добру казну има да се самоукину.

Kada bi globili svaku ustanovu koja se ne bavi onim za šta se deklarisala vrlo brzo bi se u ovoj zemlji znao red
a i Bog bi nas voleo... :wink:

Back