- Poruka
- 7.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се не мењате с њима? Па да уживате и ви...
srbi su uvek hranili vojsku a što nije slučaj sa drugim narodima."- Ovo je naš specijalitet, ali i dokaz koliko smo mi dobri ljudi, koliko smo ovde svoji na svome - rekli su Srbi Nemcima koji se srdačno zahvalili na hrani koju su primili."
Kao sto rekoh![]()
И ако су нам ти из КФОРА велики непријатељ, овај гест косовских Срба је гест чојства, гдје се и према непријатељу понашамо као према свим људима. За њих је сигурно нешто несхватиљиво, али сад виде Православље у реалности!
srbi su uvek hranili vojsku a što nije slučaj sa drugim narodima.
Naravno, i volim sto sam ovo videla, ova slika ce obici svet, Internet je cudo![]()
Naravno, i volim sto sam ovo videla, ova slika ce obici svet, Internet je cudo![]()
Cudo na Jarinju:Srpski kupus za nemacke vojnike
![]()
Srbi su uvek bili dobri DOMACINI![]()
Šta ima tu loše.
Што се не мењате с њима? Па да уживате и ви...
И ако су нам ти из КФОРА велики непријатељ, овај гест косовских Срба је гест чојства, гдје се и према непријатељу понашамо као према свим људима. За њих је сигурно нешто несхватиљиво, али сад виде Православље у реалности!
Šta ima tu loše.
kako smo mi kul jel da drugari?
Makar neće dobiti čir od nerviranja...Bolje da se ljudi smeju i zabavljaju nego da budu stalno mračni zbog stvari na koje teško mogu da utiču.kako sta pa glupiramo se kao ocemo da budemo dobri sa njima
a svi dobro znamo kako o nama misle i sta nam rade
Makar neće dobiti čir od nerviranja...Bolje da se ljudi smeju i zabavljaju nego da budu stalno mračni zbog stvari na koje teško mogu da utiču.