xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad sam navikla svekra na spinat, onda cu naglavackje da ih preokrenem. U ovih 12 godina braka svasta sam pravila novo za sta nisu ni znali da ide jedno uz drugo, ali kada je svekar jedne godine za Slavu rekao da ja za nas zamuljam malo onog zelenog, a svekrva napravila neku moju izmisljotinu u vidu krem super od mrkve, e to je bio uspjeh. A to sa sarmom, isprobacemo, hvala VeraTi tvoje Kordunase prevari malo pa sargarepu narendaj, a praziluk iseckaj sitno i kad se lepo uprzi nece oni poznati, samo to radi postepeno dok ne naviknu.
Upšravo sam je ručalaBas mi je drago sto si odlucila da napravis sarmu "u tvojoj verziji" i nadam se da ce biti ukusna.Bas me interesuje kako ce ti se dopasti i da podelis svoje iskustvo oko toga kako se kuva sarma u ekspres loncu.Uzivaj i neka ti je nazdravlje!
P.S. Ja odavno ne komentiram "svakojake" komentare jer nemam vremena za bacanje.
Bas mi je drago sto si odlucila da napravis sarmu "u tvojoj verziji" i nadam se da ce biti ukusna.Bas me interesuje kako ce ti se dopasti i da podelis svoje iskustvo oko toga kako se kuva sarma u ekspres loncu.Uzivaj i neka ti je nazdravlje!
P.S. Ja odavno ne komentiram "svakojake" komentare jer nemam vremena za bacanje.
Da bi smotao mene moram da dodjem tamo kod tebe, lepse meni da dodjem, nego da ti dolazis ovamo i tek onda da vidimo kakva ti je to sarma!