Kupujete li zlato ženama?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
87.899
Indijske domaćice drže 11% svetskog zlata, prevazilazeći kobinovane rezerve SAD, MMF, Švajcarske i Nemačke.

1741161438154.png

A jel kupujete vi ženama zlato?

Zavisi od zene.neke zene i ne vole da nose zlato.poklanjam garderobu,neko lepo pakovanje slatkisa etc.u zadnje vreme satove one zenske lepe.uzimao sam im i zlato sa malim "kamenom"
Ali to su bile posebne zene koje su mi bas znacile.
zene vole i neku sitnicu.znak paznje cisto.
To u indiji je kultura generalno takva.

Zasto bi bilo degutantno?ja volim da kupujem poklone.kada odem preko vise donesem drugima ili osobi do koje mi stalo nego sto uzmem za mene.
Inace kada odem sa nekom zenom u kupovinu poludim🙄.moja kupovina je ok svidja mi se odgovara cena kupujem.zene 😑 zadnji put je jedna 3 sata gledala i probala "trenerke".u zemlju sam mogao da propadnem.🐱

Zasto bi bilo degutantno?ja volim da kupujem poklone.kada odem preko vise donesem drugima ili osobi do koje mi stalo nego sto uzmem za mene.
Inace kada odem sa nekom zenom u kupovinu poludim🙄.moja kupovina je ok svidja mi se odgovara cena kupujem.zene 😑 zadnji put je jedna 3 sata gledala i probala "trenerke".u zemlju sam mogao da propadnem.🐱
Kako ti niko nije rekao da se sa ženama ne ide u kupovinu?

Za žene je šoping isto što i pecanje za muškarce

Back