- Poruka
- 87.899
Indijske domaćice drže 11% svetskog zlata, prevazilazeći kobinovane rezerve SAD, MMF, Švajcarske i Nemačke.
A jel kupujete vi ženama zlato?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim, ne voliš nakitPrimitivizam
Indijske domaćice drže 11% svetskog zlata, prevazilazeći kobinovane rezerve SAD, MMF, Švajcarske i Nemačke.
Pogledajte prilog 1693119
Ne taj šljašteći žuti.Vidim, ne voliš nakit
Nije zlato sve što sija , reče pirit .zlato zlatu![]()
Ti si srecan covek,to kazem bez sarkazma da ne shvatis pogresnoImam jednu ženu.
Njoj kupujem sve što treba.
Ne razumem zašto bih kupovao drugim ženama?
Imam jednu ženu.
Njoj kupujem sve što treba.
Ne razumem zašto bih kupovao drugim ženama?
Зато се никад и не омрсиш са стране у време кад није пост, ускршњи или божићни.
Kakv primitivizam Lule pobogu?Primitivizam
Ne znam, slaba sam u investicijamaKakv primitivizam Lule pobogu?
Mudre su žene. Kako dobra investicija bez truda i muke?!
to je njihova kultura, nemoj takoPrimitivizam
Pogledajte prilog 1693119
Štoto je njihova kultura, nemoj tako
haha, realno, i meni je degutantnoŠto
Nema ovde nekog Indijca pa da budemo politički korektni
Kako ti niko nije rekao da se sa ženama ne ide u kupovinu?Zasto bi bilo degutantno?ja volim da kupujem poklone.kada odem preko vise donesem drugima ili osobi do koje mi stalo nego sto uzmem za mene.
Inace kada odem sa nekom zenom u kupovinu poludim.moja kupovina je ok svidja mi se odgovara cena kupujem.zene
zadnji put je jedna 3 sata gledala i probala "trenerke".u zemlju sam mogao da propadnem.
![]()
Za žene je šoping isto što i pecanje za muškarceZasto bi bilo degutantno?ja volim da kupujem poklone.kada odem preko vise donesem drugima ili osobi do koje mi stalo nego sto uzmem za mene.
Inace kada odem sa nekom zenom u kupovinu poludim.moja kupovina je ok svidja mi se odgovara cena kupujem.zene
zadnji put je jedna 3 sata gledala i probala "trenerke".u zemlju sam mogao da propadnem.
![]()