Kupujete li na komad?

Ja isto jednom kupio smrdela i nikada više. Dimljene butkice za mene više ne postoje u srbiji.
To je zato sto ne mozes da provalis koje su butke sveze, a koje su iz dubokog friza gde stoje i po ko zna koliko, i godinu dana.

Bukvalno iz iste mesare ne mozes to da znas, a ne mogu ni ove prodavacice da ti kazu, jer ni one ne znaju.

Vazi za sve butke/kolenice/pecenice/vratove itd.

A mozda ti uvalili i neku butku od nestrojene svinje, sve je moguce kod nasih seljaka.

Poslednja izmena:
Autorska tema.

Kupujete li na komad? Prilikom svake krize u srbiji mogla je cigara da se kupi na komad, ženski uložak...

Pogledajte prilog 1584528
Dobro ovo je glupo, ali lekovi i pomocna lekovita sredstva koliko su poskupela, dodje mi da aspirin protekt kupujem na komad tj. tablu.

Moram da predlozim obliznjoj apoteci da opet prodaju na komad tj. tablu, ne samo uloske za stare kako sada prodaju.

Dobro ovo je glupo, ali lekovi i pomocna lekovita sredstva koliko su poskupela, dodje mi da aspirin protekt kupujem na komad tj. tablu.

Moram da predlozim obliznjoj apoteci da opet prodaju na komad tj. tablu, ne samo uloske za stare kako sada prodaju.
To je zbog besmislenih regulacija FDA tipa.

TIpa, potrebno ti je 10 godina da vakcina prodje clinical trials, smejurija smejurije.

Pa kupujem na komad ono što se prodaje na komad, npr. glavica zelene salate.
1000006520.jpg

Back