buudala
Stara legenda
- Poruka
- 77.229
Može i polutku.Isto nije loša opcija ako je neko udaljen od komšiluka
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i polutku.Isto nije loša opcija ako je neko udaljen od komšiluka
Moja keva pre dve godine kupila neke butke da suši, pobacala sve, kaže smrdele. Ne može čovek više ni u koga da se pouzda.Može i polutku.
Može.Moja keva pre dve godine kupila neke butke da suši, pobacala sve, kaže smrdele. Ne može čovek više ni u koga da se pouzda.
Купио сам једном овчетину, масно ко ђаво.Najbolje je kupiti životinje starije od godinu dana.
Masnoća je slatkoća.Купио сам једном овчетину, масно ко ђаво.
Ja isto jednom kupio smrdela i nikada više. Dimljene butkice za mene više ne postoje u srbiji.Moja keva pre dve godine kupila neke butke da suši, pobacala sve, kaže smrdele. Ne može čovek više ni u koga da se pouzda.
;rotf:Samo kineske telefone
To je zato sto ne mozes da provalis koje su butke sveze, a koje su iz dubokog friza gde stoje i po ko zna koliko, i godinu dana.Ja isto jednom kupio smrdela i nikada više. Dimljene butkice za mene više ne postoje u srbiji.
Dobro ovo je glupo, ali lekovi i pomocna lekovita sredstva koliko su poskupela, dodje mi da aspirin protekt kupujem na komad tj. tablu.Autorska tema.
Kupujete li na komad? Prilikom svake krize u srbiji mogla je cigara da se kupi na komad, ženski uložak...
Pogledajte prilog 1584528
Ovo se neko zajebavao u MAXI-ju od nižerangiranog osoblja sa pristupom računaruAutorska tema.
Kupujete li na komad? Prilikom svake krize u srbiji mogla je cigara da se kupi na komad, ženski uložak...
Pogledajte prilog 1584528
To je zbog besmislenih regulacija FDA tipa.Dobro ovo je glupo, ali lekovi i pomocna lekovita sredstva koliko su poskupela, dodje mi da aspirin protekt kupujem na komad tj. tablu.
Moram da predlozim obliznjoj apoteci da opet prodaju na komad tj. tablu, ne samo uloske za stare kako sada prodaju.
Glupost nevidjena, a da je jedina...To je zbog besmislenih regulacija FDA tipa.
TIpa, potrebno ti je 10 godina da vakcina prodje clinical trials, smejurija smejurije.
Povučeš ga za stojkaOvo se neko zajebavao u MAXI-ju od nižerangiranog osoblja sa pristupom računaru
Medjutim, kako to biva, moralni junak nema muda da snimi celu vitrinu
Lako bi ga ili lako bi je identifikovali.
Ova salata ti je samo za garnirung. Puterica je za jelo.Pa kupujem na komad ono što se prodaje na komad, npr. glavica zelene salate.
Pogledajte prilog 1584733
Kod nas se ona jede.Ova salata ti je samo za garnirung. Puterica je za jelo.