Kupujemo avione od Francuza a oni su za rezoluciju o Srebrenici!?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To postoji samo u tvojoj glavi i nigde više.

Ti bi da bude rat 3000 milja od tebe. Opusti se, ljudi hoće biznis a ne dronove.

A word to the wise:

Tо се тим се расправљаш је неки компјутерски вирус.

Најбоље је да ставиш на игнор.

Он онда пизди и лупа "осмијех" смајлије.

Тако је програмирано.

Poslednja izmena od moderatora:
Klasično antisrpsko izvrtanje činjenica, uvek na štetu Srba! Da li su Srbi ZINULI na austrougarsku zločinačko okupatorsku državu, ili su te bečke SVINJE zinule na balkanske vukohebine? Neko im je trebao OBJASNITI da se to tako ne radi... itd...
I opet: Koji kuac su austrougari radili u Bosni? Po kojoj logici bi to trebalo pripadati njima!?
Jesu, Srbi su zinuli na Austro-Ugarsku, jer je Bosna bila u sastavu te države. Dakle, jesu, zinuli su Srbi na A-U i izazvali svjetski rat i krvoproliće.

Evo, i Indiana Jones zna tko je izazvao Prvi svjetski rat! :bye:

[MEDIA]

"...Serbia a tiny country no one has ever heard of..." :mrgreen:

О ујане, који су разлози ВВ1?
Želja Srba da okupiraju BiH.

Zapravo, uzroci rata su želja A-U, Njemačke i Italije da sudjeluju u raspodjeli kolonija širom svijeta. Srbi su im bili taman došli nešto kao korisne budale da posluže kao povod za rat, ali do rata bi svakako došlo, sa Srbima ili bez njih.

Jesu, Srbi su zinuli na Austro-Ugarsku, jer je Bosna bila u sastavu te države. Dakle, jesu, zinuli su Srbi na A-U i izazvali svjetski rat i krvoproliće.

Evo, i Indiana Jones zna tko je izazvao Prvi svjetski rat! :bye:

[MEDIA]

"...Serbia a tiny country no one has ever heard of..." :mrgreen:
Gnjaviš? To je bilo ISPRAVLJANJE istorijske nepravde! Znači, trebalo je ISTERATI AU- OKUPATORA, a posle kako bude, kako raja odluči itd....

"Kupujemo" avione jer Vučko pokušava da dobije novu podršku za vlast nakon svih s*anja koje je napravio do sada. Sve za vlast, vlast ni za šta a na našu štetu naravno... e da dobićemo prodavnicu luksuznih torbica šta bi ti još hteo
WTF? Šta je pesnik hteo da kaže? Svetski političari odlučuju ko će da vlada Srbijom, ili građani na izborima? Dogovori se sam sa sobom: Mnogi tvrde da domaći sendviči i sokovi odlučuju o tome.. a ti sada nešto spominješ francuze???? :hahaha:

Нисте чули да се куповина условљава санкцијама Русији, слањем Мигова Украјини и уступцима на тзв Косову и у тзв БиХ?
Значи ништа.
sve je to vucic znao, ali opet ce da uplati prvu ratu i uzme sebi masnu proviziju
plus, ako je vezana trgovina, ko zna sta sve jos nece da da makronu
stetocina, ali ona koja ima svoj licni interes u svemu

sve je to vucic znao, ali opet ce da uplati prvu ratu i uzme sebi masnu proviziju
plus, ako je vezana trgovina, ko zna sta sve jos nece da da makronu
stetocina, ali ona koja ima svoj licni interes u svemu
A možda ima veze što su Hrvati već kupili te avione? Da nam OPET ne spremaju nakon sledećeg svetskog rata neku novu hebenu uniju!? Prvo preko NATO-a?:hahaha:

Gnjaviš? To je bilo ISPRAVLJANJE istorijske nepravde! Znači, trebalo je ISTERATI AU- OKUPATORA, a posle kako bude, kako raja odluči itd....
Ne, to je bilo izazivanje rata. Igrali se Srbi vatrom, a poslije kukali koliko ih je poginulo u WW1. Neozbiljno. Kao da opališ nogom bika u mooda, a onda se snebivaš zato što te je nabio na rogove. :kafa:

Ne, to je bilo izazivanje rata. Igrali se Srbi vatrom, a poslije kukali koliko ih je poginulo u WW1. Neozbiljno. Kao da opališ nogom bika u mooda, a onda se snebivaš zato što te je nabio na rogove. :kafa:
Baš se AU ponašala kao bik kojem si mahao crvenom krpom...I udarila mu pena na usta i mislio da pobedi Srbiju sa vojskom sastavljenom od porobljenih naroda, kojima je pucao prsluk za tu trulu monarhiju! A i Nemačka bila nespremna za rat....

...

Posle posete AV-a i nasamo razgovora sa baboj.ebcem Makronom..."prijateljska" Francuska ne samo da ce podrzati...vec biti i koproducent tzv "rezolucije o Srebrenici":

Macron nakon Vučićeva posjeta: "Francuska će poduprijeti rezoluciju o Srebrenici"​

https://www.google.com/amp/s/www.in...brenici-vucic-to-je-urota-zapada/2555768.aspx

A mi cemo jos da ih nagradimo za to kupovinom Rafala...:bljak::bljak::bljak:

...
Baca im ******i verbalne koske da se satanski zapadnjaci glođu.Srbija će da pobedi.

Ma idi... Niko na svetu o nama ne misli, ono sto mi sami o sebi mislimo, to je istina.... I sta smo na kraju zakljucili? Da smo mi upravu, a oni svi u krivu... A istina je sledeca...Mi smo najratoborniji narod na Balkanu, zelimo sto vecu drzavu koja ce obuhvatiti sve Srbe .. Opsednuti smo tlom... Najgordiji smo....
Nebeski narod,ostali su satanski narodi.

Ne postoji kritična masa u srpskom društvu koja bi to osvjestila. Gubiš vrijeme uzalud. Većina će radije stalno snositi posljedice loše državne politike pa makar živjeli od 2 USD dnevno, nego mijenjati pogrešnu politiku. Narod ima vlast kakvu zaslužuje.
Srbuj makar slame jeo.

Ne možete birati kod koga ćete kupovati, jer ste vezali zastavu s NATO-om.
Да.
Поштен Бошњак оставља на миру Србијанце, док "најбољи Срби" (било да живе у завичају или су прешли у Србију) само чкиље кога би овде у Србији нашли као "издајника", те проћерали, затворли, истукли и затукли.

Зато, Србија са себе треба да склони терет њихових фрустрација које нам земљу претварају у резерват хистерије
Ja i Palamud imam potpuno razlicito misljenje o zapadu... On kupuje zapadne avione, kao sto ti kupujes zapadne automobile, a inace podjednako ih prezirete...
Ma odakle ovo?

50E22CF7-52B0-469D-82DB-89D1231383DC.jpeg

Back